Bygga hus i Örnsköldsvik?

Movehome Örnsköldsvik

Fabriksgatan 23
891 33 Örnsköldsvik
070-254 91 59
070-254 91 69

 

Vårt kontor finns på Fabriksgatan 23 i Örnsköldsvik, en bra mötesplats där vi träffas för att diskutera hur vi kan förverkliga just era husdrömmar. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Eller träffas vi på din tomt, eftersom det är den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Tills vi ses kan du passa på att uppleva en virtuell husvisning via vår AR-app där du i realtid kan se huset på din tomt och uppleva hur utsikten blir från olika fönster. Ps. Vi säljer även hus under varumärket Trivselhus!

Hans-Eric Körning

Säljare

Tel 070-254 91 69

hans-erik.korning@movehome.se

Mikael Körning

Säljare

Tel 070-254 91 59

mikael.korning@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Hans-Eric Körning eller Mikael Körning om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi sålt över 1000 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online