Välkommen till Grebbestad

Movehome Grebbestad

Ertseröd Myren 1
457 95 Grebbestad
070-438 03 89

 

Går du i byggtankar? Då finns vi tillgängliga i Grebbestad för att hjälpa dig med husdrömmarna! Slå gärna en signal innan eftersom vi inte alltid är inne. Vi kan även mötas på din tomt, eftersom den avgör vilken typ av hus du kan bygga. Möjlighet finns också att besöka ett visningshus! 

Camilla Dahlberg Larsson

Säljare
Tel 0525-101 50
SMS 0704-380 389

camilla.dahlberglarsson@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Camilla Dahlberg Larsson, 0525-101 10, om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online