Bygga hus i Grebbestad?

Movehome Grebbestad

Ertseröd Myren 1
457 95 Grebbestad
0704-380 389

 

Går du i byggtankar? Då finns vi tillgängliga i Grebbestad för att hjälpa dig med husdrömmarna! Slå gärna en signal innan eftersom vi inte alltid är inne. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Vi kan även mötas på din tomt, eftersom den avgör vilken typ av hus du kan bygga. Ladda ner vår AR-app så kan du redan nu få känsla av hur ditt framtida hus skulle kunna se ut på tomten. Ps.Vi säljer även hus under varumärket Trivselhus.

 

Camilla Dahlberg Larsson

Säljare
Tel 0525-101 50
SMS 0704-380 389

camilla.dahlberglarsson@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Camilla Dahlberg Larsson, 0525-101 50, om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi sålt över 1000 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online