Välkommen till Kalmar

Movehome Kalmar

Skeppsbron 5
392 31 Kalmar
0480-250 60


Välkommen förbi vårt kontor på Skeppsbron 5 i Kalmar! Vi är inte där alla dagar, men ring oss innan så bestämmer vi en tid som passar. Vi kan även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Få redan nu en känsla av hur ditt framtida hus skulle kunna se ut på tomten genom att ladda ner vår nya app Movehome där du i realtid får uppleva hur utsikten blir från olika fönster.

Tony Karlsson

Säljare

Tel 0480-250 60
SMS 0733-28 24 63

tony.karlsson@trivselhus.se

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 700 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online