Bygga hus i Göteborg?

Movehome Göteborg

Lona Knapes Gata 5
421 32 Västra Frölunda 
031-89 50 80

Flytta in i nybyggt och färdigbyggt boende

Movehome bygger MOVE #105 och HOME #502 på två tomter i Onsala. Vill du veta mer - välkommen att kontakta oss!

Läs mer här

 

Vårt kontor finns på Lona Knapes Gata 5 i Västra Frölunda, en bra mötesplats där vi träffas för att diskutera hur vi kan förverkliga just era husdrömmar. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Självklart kan vi även träffas på din tomt, eftersom det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Eller så ses vi i vårt visningshus. I Partille finns vårt visningshus MOVE #302. En tvåplansvilla på 145 kvm. Huset visas möblerat. Välkommen! 

Christian Svensson

Säljare

Tel 031-89 50 91 
SMS 0706-66 69 32

christian.svensson@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Christian Svensson, 031-89 50 91, om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online