Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Bygga hus i Göteborg?

  Vårt kontor finns på Lona Knapes Gata 5 i Västra Frölunda, en bra mötesplats där vi träffas för att diskutera hur vi kan förverkliga just era husdrömmar. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Självklart kan vi även träffas på din tomt, eftersom det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga!

  Visningshus på Husknuten

  Vi kan naturligtvis också mötas i vårt visningshus på Husknuten, Frölunda Smedjegata 4 i Västra Frölunda! MOVE #206 är en vacker villa i klassisk stil med förhöjt väggliv och takkupa. Läs mer här

  Göteborg
  Öppetider

  Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi ofta är i visningshuset på Husknuten eller arbetar ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

  Göteborg
  Besöksadress

  Lona Knapes Gata 5, 42132, Västra Frölunda

  Öppetider

  Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi ofta är i visningshuset på Husknuten eller arbetar ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

  Unikt räntestöd

  Är du orolig för räntehöjning? Bygg ditt nya hus med ett unikt räntestöd – vi står för mellanskillnaden om räntan skulle stiga! Vi erbjuder räntestöd under byggnation och 36 månader efter slutbesiktning i form av ett villkorat prisavdrag. Erbjudandet gäller för dig som tecknar kontrakt innan 31 mars 2024. Boka möte med en av våra säljare för att få veta mer!

  Läs mer om kampanjen
  Kina in på en visning
  Visningshus
  MOVE #206, Husknuten Göteborg
  Välkommen vid Husknutens ordinarie öppettider!
  Digital villavisning
  MOVE #103, digital visning
  Kika in på en digital visning när det passar dig!

  1.2.3 så funkar det!

  1. Du formar

  På movehome.se finns vårt smarta verktyg Bygg online. Där formar du ditt hus enkelt och kikar runt i alla rum i 360ᐤ. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

  2. Vi bygger

  Om du väljer totalentreprenad tar vi fullt ansvar för byggnationen. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland. De transporteras sedan till din tomt där vi reser huset. Därefter tar våra kunniga hantverkare över och slutför alla detaljer på plats.

  3. Du flyttar in

  Nu kan du flytta in i ditt nya hem! Ett smart hus där varenda kvadratmeter tagits tillvara och det är enkelt att leva. Ett ärligt och härligt hus för ett friare liv. Välkommen hem till dig själv!

  Testa Bygg online

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!