Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Kontakta oss idag!

  Är du nyfiken på att bygga hus? Våra säljare finns på en ort nära dig för att hjälpa dig! Välj önskad byggkommun på kartan så får du upp en lista över tillgängliga säljare. Du väljer själv vilken säljare du vill ta kontakt med. Vi kan träffas på vårt lokalkontor, på din tomt eller varför inte digitalt om det passar dig bättre!

  Välkommen till Movehome!

  Byggkommun
  Välj kommun där du vill bygga!
  -

  Välj byggkommun!

  Tycker du att det verkar dyrt att bygga nytt hus?

  Hur mycket pengar har du råd att lägga på ditt boende varje månad? Tycker du att det verkar dyrt att bygga nytt hus? Med Movehome blir det billigare än du förmodligen tror, tack vare vårt unika erbjudande om Räntestöd!

  Vad sägs till exempel om att bo i ett rymligt och välplanerat vinkelhus med 3 sovrum för runt 9 800 kronor i månaden? Dessutom med låga driftskostnader och minimalt med underhåll under många år. Ett ärligt erbjudande våra säljare gärna berättar mer om!

  Så här har vi räknat!

  Vi vill träffa dig!

  Har du format klart ditt hus i Bygg online? Då är vi nyfikna på hur du vill gå vidare och hur vi kan hjälpa dig att bygga ditt hus. Fyll i kontaktformuläret eller ring ett av våra många försäljningskontor. Säljaren blir din kontaktperson under hela resans gång.

  Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare och en del av Svensk Husproduktion AB. Du hittar oss på nedanstående orter. Ring innan för att försäkra dig om att vi är på plats om du planerar att besöka oss.

  Välkommen till Movehome!

  Unikt räntestöd

  Är du orolig för räntehöjning? Bygg ditt nya hus med ett unikt räntestöd – vi står för mellanskillnaden om räntan skulle stiga! Vi erbjuder räntestöd under byggnation och 36 månader efter slutbesiktning i form av ett villkorat prisavdrag. Erbjudandet gäller för dig som tecknar kontrakt innan 31 augusti 2024. Boka möte med en av våra säljare för att få veta mer!

  Läs mer om kampanjen

  1.2.3 så funkar det!

  1. Du formar

  På movehome.se finns vårt smarta verktyg Bygg online. Där formar du ditt hus enkelt och kikar runt i alla rum i 360ᐤ. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

  2. Vi bygger

  Om du väljer totalentreprenad tar vi fullt ansvar för byggnationen. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland. De transporteras sedan till din tomt där vi reser huset. Därefter tar våra kunniga hantverkare över och slutför alla detaljer på plats.

  3. Du flyttar in

  Nu kan du flytta in i ditt nya hem! Ett smart hus där varenda kvadratmeter tagits tillvara och det är enkelt att leva. Ett ärligt och härligt hus för ett friare liv. Välkommen hem till dig själv!

  Testa Bygg online

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!