Bygga hus?

Movehome Landsbro

Panelvägen 10
574 73  Landsbro
Tel 0383-208 39

 

 

När du ska bygga hus finns vi här för dig! Välkommen in på vårt huvudkontor i Landsbro. Slå gärna en signal innan så bestämmer vi möte eftersom en säljare inte alltid finns på plats. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Vi kan också träffas på din tomt, eftersom det är den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. 

Carl-Johan Sandberg

Säljare

Tel 076-309 20 47
SMS 076-309 20 47

carl-johan.sandberg@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Carl-Johan Sandberg om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi sålt över 1000 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online