Bygga hus i Karlskrona?

Movehome Karlskrona

Tyska Bryggaregården
Saltsjöbadsvägen 1
371 56  Karlskrona
0455-270 77

 

Välkommen förbi vårt kontor på Tyska Bryggaregården i Karlskrona! Vi är inte där alla dagar, men ring oss innan så bestämmer vi en tid som passar. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Vi kan även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. För att redan nu få känsla av hur ditt framtida hus skulle kunna se ut på tomten kan du ladda ner vår AR-app där du i realtid får uppleva bland annat hur utsikten blir från olika fönster. Ps. Vi säljer även hus under varumärket Trivselhus!

Fredrik Sjöqvist

Säljare (Karlskrona kommun)

Tel 073-805 84 39

fredrik.sjoqvist@movehome.se

Peter Fast

Säljare (Blekinge förutom Karlskrona kommun)

Tel 070-335 28 40

peter.fast@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta våra säljare om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi sålt över 1000 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online