Bygga hus i Karlskrona?

Movehome Karlskrona

Tyska Bryggaregården
Saltsjöbadsvägen 1
371 56  Karlskrona
0455-270 77

 

Välkommen förbi vårt kontor på Tyska Bryggaregården i Karlskrona! Vi är inte där alla dagar, men ring oss innan så bestämmer vi en tid som passar. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Vi kan även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. För att redan nu få känsla av hur ditt framtida hus skulle kunna se ut på tomten kan du ladda ner vår AR-app där du i realtid får uppleva bland annat hur utsikten blir från olika fönster.

Tony Karlsson

Säljare

Tel 0455-270 45
SMS 0733-28 24 63

tony.karlsson@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Tony Karlsson, 0455-270 45, om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 950 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online