Välkommen till Kristianstad

Movehome Kristianstad

Östra Vallgatan 14
291 31 Kristianstad
044-12 27 20


Funderar du på att bygga nytt? Då finns vi här för dig i Kristianstad! Vårt kontor ligger på Östra Vallgatan 14, en bra mötesplats där vi träffas för att diskutera hur vi kan förverkliga just era husdrömmar. Eller möts vi på din tomt, eftersom det är den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service. Vill du uppleva Movehome på riktigt? Välkommen till vårt visningshus i Höör, ett MOVE #103. En ljus och öppen enplansvilla med möjlighet till fyra sovrum.

Tony Karlsson

Säljare

Tel 044-12 27 20
SMS 0733-28 24 63

tony.karlsson@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Tony Karlsson, 0455-270 45 om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online