Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Frågor och svar när du bygger hus med Movehome

  Passar huset på min tomt? Hur lång tid tar det att bygga? Hur mycket kontantinsats krävs? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och våra svar på dem. Hör av dig om du inte hittar det du letar efter! Du frågar. Vi svarar.

  Så funkar Movehome

  Kontaktuppgifter till våra lokala kontor hittar du här. Du hittar dessutom flera kontaktformulär på vår hemsida. Du kan också kontakta säljare direkt från sammanställningen av det hus du format i Bygg online.

  Grundplattan ingår. Men eftersom alla tomter har olika markförhållanden tycker vi att det mest seriösa är att du tillsammans med vår säljare tar reda på vilka kostnader för markberedning som tillkommer utöver tomtens pris. Välj snabb indikation, eller att vi besöker tomten för bedömning och återkommer med en offert för markarbetet. När den pusselbiten fallit på plats har ni en komplett offert med fast pris för hela byggnationen utifrån kända förutsättningar.

  Ja. Dels kan det påverka fraktkostnaden, men vi har även valt att anpassa priserna efter lokala förutsättningar och priser för entreprenadutföranden. I Bygg online ser du detta genom att välja din byggkommun. Ibland kan det dessutom krävas annat val av värmepump liksom förstärkningar i konstruktionen för snözon 3,0-5,5 samt vindavstyvning eller andra myndighetskrav. Sådana tillkommande kostnader måste beräknas av Movehome och offereras.

  Ja. Genom ett aktivt val av entreprenadform kan du välja hur stort eget ansvar du vill ta och på så sätt påverka priset. Delad entreprenad (materialleverans) erbjuder störst flexibilitet om du vill utföra eget arbete. Din säljare hjälper till att ta fram en offert för det alternativ som passar dig bäst. Om du väljer totalentreprenad kan eget arbete istället utföras efter inflyttning genom att färdigmåla huset själv eller anlägga trädgården på egen hand.

  Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare och en del av koncernen Svensk Husproduktion AB. Det är Trivselhus som är juridisk avtalspart när du köper ett hus från Movehome.

  Kanske är du också intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!