Välkommen till Helsingborg

Movehome Helsingborg

Hälsovägen 29
254 35 Helsingborg 
042-14 36 60


Centralt beläget på Hälsovägen 29 i Helsingborg ligger vårt kontor. Här kan vi mötas för att diskutera hur vi kan förverkliga just era husdrömmar. Vi kan även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Eller så ses vi i vårt visningshus i Höör. Vi visar MOVE #103, en 1-plansvilla med möjlighet till fyra sovrum. Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

Claes Andersson

Säljare

Tel 042-19 48 73
SMS 070-883 44 11

claes.andersson@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Claes Andersson, 042-19 48 73, om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online