Bygga hus i Helsingborg?

Movehome Helsingborg

Hälsovägen 29
254 35 Helsingborg 
0725-56 69 69


Centralt beläget på Hälsovägen 29 i Helsingborg ligger vårt kontor. Här kan vi mötas för att diskutera hur vi kan förverkliga just era husdrömmar. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Vi kan också träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Tills vi ses kan du passa på att uppleva en virtuell husvisning via vår app Movehome där du i realtid kan se huset på din tomt och uppleva hur utsikten blir från olika fönster.

Madelaine Wiberg Ackerot

Säljare

Tel 0725-56 69 69
SMS 0725-56 69 69

madelaine.wibergackerot@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Madelaine Wiberg Ackerot, 0725-56 69 69, om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online