Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Välkommen till Mitt hem

  Mitt hem är din alldeles egen plats hos Movehome. Här samlas husen du formar i nya Bygg online så att du enkelt kan dela dem med familj och vänner! Här hittar du också de bilder och husmodeller du har favoritmarkerat på webbplatsen. Har du ett konto som är registrerat innan den 20 oktober 2021 behöver du registrera dig igen för att ta del av de smarta funktionerna.

  Så fungerar Mitt hem

  I Mitt hem samlas husen du formar i nya Bygg online så att du enkelt kan dela dem med familj och vänner. Här hittar du också de bilder och husmodeller du har favoritmarkerat på webbplatsen. Du kan enkelt radera hus och bilder genom att klicka på det röda krysset. När du har skrivit avtal med oss visas en statuskod på huset du format i Bygg online. Hus med statuskod går inte att radera eftersom de är en del av ditt avtal med Movehome.

  Missa inga nyheter!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du information så snart vi har en visning av ett visningshus eller en tomt. Du håller dig också uppdaterad på andra nyheter från oss, till exempel tomter till salu eller när vi kommer med nya produkter. Nyhetsbrevet är kostnadsfritt och du kan när som helst avregistrera dig!

  Prenumerera