Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Kampanjer

  Med Movehome som hustillverkare bygger du ditt eget hus med totalentreprenad. Ett nyckelfärdigt hus på riktigt. Prisvärt och med bra kvalitet! Movehome har bra erbjudande för dig som vill bygga nytt hus! Ta del av vårt unika räntestöd eller vår Trygghetsgaranti!

  Unikt räntestöd

  Är du orolig för räntehöjning? Bygg ditt nya hus med ett unikt räntestöd – vi står för mellanskillnaden om räntan skulle stiga! Vi erbjuder räntestöd under byggnation och 36 månader efter slutbesiktning i form av ett villkorat prisavdrag. Erbjudandet gäller för dig som tecknar kontrakt innan 31 december 2023. Boka möte med en av våra säljare för att få veta mer!

  Räkneexempel

  • Köpesumma (avropat ordervärde inklusive moms): 3 000 000 kr.
  • Prisavdrag under byggtid i 6 mån är alltid 1,25% oavsett utvecklingen av styrräntan (mellanskillnaden mellan lägsta räntan 2,75% och maximal ränta om 4%: 18 750 kr
  • Prisavdrag vid en genomsnittlig styrränta om 3,25% under 36 månader: 45 000 kr
  • Totalt stöd 63 750 kr

  Stödet utgår från en lägsta styrränta från Riksbanken om 2,75 % samt en maximal styrränta från Riksbanken om 4% på den köpesumma (avropat ordervärde inkl moms) vi tecknar kontrakt om. Stödet under byggtid beräknas alltid utifrån maximal styrränta (1,25%) och en tidsperiod om 6 månader. Stödet under 36 mån perioden utgår från den lägsta styrräntan från Riksbanken om 2,75 % samt aktuell annonserad styrränta från Riksbanken. Utbetalning sker vid två tillfällen under byggtid samt kvartalsvis under 36 månader efter slutbesiktningen. Det villkorade prisavdraget gäller oberoende av belåningsgrad samt vilken bank ni tecknar bolån hos. Denna kampanj ska betraktas som ett prisavdrag och skall ej betraktas som en ränteintäkt för kund. Kontakta en säljare för mer detaljer om erbjudandet.

  movehome bygga hus husdrömmar

  Trygghetsgaranti

  Med låga driftskostnader och många underhållsfria år är det just nu ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider vet vi också att din dröm om ett nytt hem mår bra av att husresan kryddas med trygghet. Därför erbjuder vi just nu extra köptrygghet!

  Öppet köp
  Köp nu och känn dig trygg att påbörja husresan! Du kan kostnadsfritt avbryta husköpet innan bygglovsritningar tagits fram, om något oväntat skulle inträffa.

  Prisgaranti
  Köp nu och vi garanterar fast pris fram till slutlig beställning av huset, i upp till i 8 månader. Skulle vi sänka eller höja priset innan dess garanteras du det lägre priset.

  Betala sen
  Ingen handpenning erläggs. Den första delbetalningen gör du senare, i samband med framtagande av bygglovshandlingar för huset och då endast 25 000 kr.

  Index
  4 månader extra indexfritt utöver de 8 månader som ingår enligt avtal.

  Anpassad inflyttning
  Beroende på era behov kan vi justera inflyttning med 1-3 månader. Under denna tid äger Movehome rätt att visa huset.

  Garantier
  Om du mot förmodan behöver sälja ditt nya hus innan tillträde kan vi mot en extrakostnad om 25 000 kr överlåta dessa på ny köpare.

  Fast pris
  Fast pris är en självklarhet när du väljer att bygga med totalentreprenad.

  Fler viktiga delar av vårt erbjudande för en trygg husresa:

  Stabil hustillverkare
  Movehome står för köptrygghet genom att tillsammans med vårt systervarumärke Trivselhus vara en del av huskoncernen Svensk Husproduktion.

  Totalentreprenad med fast pris
  Movehomes totalentreprenad innebär att vi tar det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Vår byggledning samordnar arbetet på byggplatsen. Det frigör din tid och garanterar fast pris, enligt kända förutsättningar och avtal.

  Nybyggnadsförsäkring
  I husköpet ingår utöver en färdigställandeförsäkring även en nybyggnadsförsäkring. Under 10 år täcker nybyggnadsförsäkringen eventuella kostnader för att åtgärda fel som upptäcks efter slutbesiktningen av ert hus.

  bygga hus inspiration movehome

  Boka möte med en säljare där du vill bygga hus

  Går du i byggtankar? Då finns vi på plats på en ort nära dig för att hjälpa dig när du vill bygga hus. Vi kan träffas på ett av våra många lokal kontor. Eller varför inte boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Självklart kan vi även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga.

  Hitta en säljare nära dig

  Fördelar med att bygga nytt hus

  Det finns många anledningar att bygga nytt hus i stället för att köpa ett begagnat hus. Här listar vi några av de viktigaste fördelarna!

  Välkommen hem till dig själv - redan innan huset är byggt!

  1. Surfa till Bygg online
  2. Välj en husmodell
  3. Välj byggkommun om du vill se priser
  4. Forma huset exteriört och sätt färg på det
  5. Klicka på rotationsknapparna för att se huset exteriört i 4 olika vinklar
  6. Forma interiören med dina favoritfärger och praktiska tillval
  7. Klicka på knappen ”Utforska interiören”
  8. Kika runt i husets alla rum genom att klicka på hotspots
  9. Sammanställningen visar alla val – och pris om du valt byggkommun
  10. Kontakta en säljare nära dig och få en komplett offert tillsammans med goda råd för er tomt

  Kanske är du också intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!