Bygga hus i Stockholm?

Movehome Stockholm

Vallgatan 9
170 67 Solna

08-54 54 15 43

 

 

Vårt kontor finns på Vallgatan 9 i Solna, där vi träffas för att diskutera hur vi kan förverkliga just era husdrömmar. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Vi kan också mötas på din tomt, eftersom det är den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. För att redan nu få känsla av hur ditt framtida hus skulle kunna se ut på tomten kan du ladda ner vår AR-app där du i realtid får uppleva bland annat hur utsikten blir från olika fönster.

Peo Lindholm

Säljare

Tel 08-54 54 15 43
SMS 073-064 98 72

peo.lindholm@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Peo Lindholm om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi sålt över 1000 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online