Bygga hus i Falun?

Movehome Falun

Krontallsvägen 28
791 55 Falun 
023-76 55 60

 

Går du i byggtankar? Då finns vi på plats i Falun för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Kom gärna och besök oss på Krontallsvägen 28, men ring gärna innan då vi inte alltid är på plats. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Självklart kan vi även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Redan nu kan du ladda ner vår AR-app för att uppleva några av våra husmodeller. Ps.Vi säljer även hus under varumärket Trivselhus.

Fredrik Samuelsson

Säljare  
Tel 023-76 55 61
SMS 070-76 06 171

fredrik.samuelsson@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Fredrik Samuelsson, 026-16 87 70, om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi sålt över 1000 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online