Bygga hus i Västervik?

Movehome Västervik

Kvarngatan 15
593 22 Västervik
0490-824 40

 

Välkommen förbi vårt kontor på Kvarngatan 15 i Västervik! Vi är inte där alla dagar, men ring oss innan så bestämmer vi en tid som passar. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Vi kan även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. I Västervik har vi många nöjda kunder, fråga oss gärna mer om vad vi byggt hittills i regionen! Redan nu kan du passa på att uppleva en virtuell husvisning via vår AR-app där du i realtid kan se huset på din tomt och uppleva hur utsikten blir från olika fönster.

 

Louise Högberg

Säljare

Tel 0490-824 40
SMS 070-509 38 09

louise.hogberg@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Louise Högberg, 0490-824 40 om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online