Titta in hos några familjer

Tack vare Bygg online kan alla skapa sitt eget hus genom att forma det på webben och få pris direkt. Nyligen sålde Movehome sitt 500:e huset på nätet!

Hur funkar det att forma sitt hus på fem minuter? Och vad säger de som har testat? Vilka är de bästa tipsen?

Kika in hos några av alla de familjer som håller på att bygga, har byggt eller redan bor och trivs i ett Movehome. Klicka och kolla!

Enkelt är bara förnamnet!

När Pernilla von der Geest och Hampus Gustavsson väntade sitt tredje barn blev radhuset för trångt. Det smarta verktyget Bygg online som gör det enkelt att bygga sitt hus på webben och få pris direkt gjorde att det valde Movehome.

Läs mer

Första Svanenmärkta huset!

Vi följer familjen Ekberg som bygger landets första hus med Miljömärkningen Svanen inom kategorin stycketillverkade småhus. Miljötänket genomsyrar familjens vardag med allt från ekologisk mat till att använda miljövänliga produkter i hemmet.

Läs mer

Bekymmersfritt byggande och boende

Möjligheten att bygga på webben och få pris direkt gjorde att Elisabeth och Rickard Krøtø valde Movehome. Och designen, planlösningen och funktionerna gör att de nu stormtrivs i sitt nya hus.

Läs mer

Äntligen eget hus!

Efter att ha letat hus i nästan tre år tröttnade Sofia Eklund och Martin Ellboj och bestämde sig för att bygga nytt. Enkelheten, tryggheten och möjligheten att bygga själv på webben och få pris direkt gjorde att de valde Movehome.

Läs mer

Inspirerande, enkelt och tryggt hela vägen!

För Annika Andersson och Kristoffer Arnberg var det inte självklart att bygga nytt hus. Men när de hittade Movehome ville och vågade de sätta igång. Familjen tycker att det var enkelt och inspirerande att bygga på webben, och så kändes det tryggt att få pris direkt.

Läs mer