Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Kika in hos några familjer

  Tack vare Bygg online kan alla skapa sitt eget hus genom att forma det på webben och få pris direkt. Hur funkar det att forma sitt hus på webben? Och vad säger de som har testat? Vilka är de bästa tipsen? Kika in hos några av alla de familjer som håller på att bygga, har byggt eller redan bor och trivs i ett Movehome. Klicka och kolla!

  Följ Lisa & Joakims husresa

  Lisa & Joakim valde populära att bygga populära enplanshuset MOVE #104. Ett vinkelhus på 129 kvm perfekt för familjen. Följ deras husbygge i text och bild, steg för steg med totalentreprenad!

  Lisa & Joakims husresa

  Tryggt och enkelt husbygge med totalentreprenad

  Vi tycker att det ska vara enkelt att bygga eget hus. Och tryggt. Därför har vi förenklat det som går att förenkla och lagt extra krut på de delar av processen där trygghet är det viktigaste.

  Totalentreprenad kallas också ibland nyckelfärdigt hus eller inflyttningsklart hus. Vad som verkligen ingår i begreppen kan variera mellan olika hustillverkare, så det är viktigt att jämföra.

  Movehomes totalentreprenad är en totallösning där allt ingår. Helt enligt det ett enda kontrakt vi skrivit tar vi ansvar för allt från att leverera material och utföra entreprenaden till samordning och arbetsmiljö. Alltså nyckelfärdiga hus på riktigt.

  Läs mer om totalentreprenad
  Kanske är du också intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!