Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Beställ huskatalog!

  Låt dig inspireras av prisvärda husmodeller i vår huskatalog. Vi varvar matnyttiga tips för husresan med bildinspiration och fakta om att bygga hus med Movehome.

  Huskatalog med massor av tips & fakta

  Beställ ditt exemplar av Movehomes huskatalog som är full av tips och fakta om husresan! I katalogen kikar du närmare på våra prisvärda husmodeller. Forma sedan din favorit i nya Bygg online och kika runt i alla rum i 360ᐤ! Pris får du direkt! När du är nöjd kontaktar du våra säljare som hjälper till med en komplett offert och råd.

  Beställ huskatalog

  Välj land
  Välj byggkommun
  Uppgift om tomt
  Byggstart

  Köp nu med vår trygghetsgaranti!

  Just nu ingår vår trygghetsgaranti! Öppet köp och prisgaranti förstärker den trygga husresa som du och Movehome kan göra tillsammans. Fast pris är självklart när du väljer att bygga med totalentreprenad, vilket även frigör din tid. Kontakta en säljare redan idag för att få veta mer om kampanjen!

  Läs mer om kampanjen

  1.2.3 så funkar det!

  1. Du formar

  På movehome.se finns vårt smarta verktyg Bygg online. Där formar du ditt hus enkelt och kikar runt i alla rum i 360ᐤ. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

  2. Vi bygger

  Om du väljer totalentreprenad tar vi fullt ansvar för byggnationen. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland. De transporteras sedan till din tomt där vi reser huset. Därefter tar våra kunniga hantverkare över och slutför alla detaljer på plats.

  3. Du flyttar in

  Nu kan du flytta in i ditt nya hem! Ett smart hus där varenda kvadratmeter tagits tillvara och det är enkelt att leva. Ett ärligt och härligt hus för ett friare liv. Välkommen hem till dig själv!

  Testa Bygg online

  Vi sparar viss data för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta.

  Läs mer om hur vi hanterar cookies och personuppgifter

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!