Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Beställ huskatalog!

  Låt dig inspireras av prisvärda husmodeller i vår huskatalog. Vi varvar matnyttiga tips för husresan med bildinspiration och fakta om att bygga hus med Movehome.

  Huskatalog med massor av tips & fakta

  Beställ ditt exemplar av Movehomes huskatalog som är full av tips och fakta om husresan! I katalogen kikar du närmare på våra prisvärda husmodeller. Forma sedan din favorit i nya Bygg online och kika runt i alla rum i 360ᐤ! Pris får du direkt! När du är nöjd kontaktar du våra säljare som hjälper till med en komplett offert och råd.

  Beställ huskatalog

  Välj land
  Välj byggkommun
  Uppgift om tomt
  Byggstart

  Köp nu och få vår trygghetsgaranti!

  Med historiskt låga räntor, låga driftskostnader i förhållande till ett begagnat hus och många underhållsfria år är det både lönsamt och ett bra läge att bygga nytt hus! I oroliga tider vet vi att din dröm om ett nytt hem mår bra av att husresan kryddas med trygghet. Därför erbjuder vi just nu extra köptrygghet!

  Läs mer om kampanjen

  1.2.3 så funkar det!

  1. Du formar

  På movehome.se finns vårt smarta verktyg Bygg online. Där formar du ditt hus enkelt och kikar runt i alla rum i 360ᐤ. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

  2. Vi bygger

  Om du väljer totalentreprenad tar vi fullt ansvar för byggnationen. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland. De transporteras sedan till din tomt där vi reser huset. Därefter tar våra kunniga hantverkare över och slutför alla detaljer på plats.

  3. Du flyttar in

  Nu kan du flytta in i ditt nya hem! Ett smart hus där varenda kvadratmeter tagits tillvara och det är enkelt att leva. Ett ärligt och härligt hus för ett friare liv. Välkommen hem till dig själv!

  Testa Bygg online

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!