Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Inspiration för utemiljö & trädgård

  Här hittar du inspiration om hur du kan skapa den perfekta trädgården och utemiljön runt ditt hus. Att välja färg på huset är minst lika viktigt som att inreda huset på insidan. Och hur får du altanen att bli en plats där alla i familjen trivs? Här finns också tips på hur du bäst planerar din hållbara trädgård.

  Tips för trädgården

  Det finns nästan alltid något roligt att ta itu med i trädgården. Varför inte sätta grönsaksfrö lite extra tidigt på våren? Eller fixa egna krukor till sådden.

  Välj rätt färg på huset

  Att välja färg på huset är minst lika viktigt som att inreda huset på insidan. Gillar du ljus eller mörk färg bäst? Vill du använda flera kulörer? Passar färgen in i omgivningen? Finns det riktlinjer på orten? Och hur gör man när man målar? Vi har massor av tips!

  movehome bygga hus trädgård move #202
  Planera din trädgård

  Följ med på en guidad tur i en inspirerande trädgård hos en Movehome-familj som planerade och jobbade med sin trädgård samtidigt som de byggde sitt hus.

  movehome bygga hus altan husresa
  Bygga altan

  Finns det något härligare än att kunna njuta av sommaren från sin egen altan? Umgås med familj och vänner, sola, grilla, leka med barnen, läsa en bok eller bara vara. Inspireras av våra bästa tips för hur du får sommarens bästa altanliv!

  utemiljö och trädgård-bihotell-movehome-inspiration
  Bygga ett bihotell

  Precis lika viktigt som ert nya hem är för er är det viktigt för vilda bin att hitta platser i naturen där de kan bygga sina bon. Genom att bygga ett bihotell kan du hjälpa till att rädda utrotningshotade insekter!

  utemiljö och trädgård-höst-movehome-inspiration
  Höst i trädgården

  Hösten är en härlig årstid med sin krispiga luft och vackra färger. Att göra fint i trädgården en fin höstdag är ett bra sätt att ladda batterierna och förbereda inför nästa odlingssäsong.

  julstämning i trädgården-movehome-inspiration
  Julstämning i trädgården

  Att skapa en stämningsfull trädgård inför jul är egentligen ganska enkelt. Allt som krävs är lite kreativitet och fantasi. Vi har samlat några tips till dig som vill dekorera lite extra!

  Kanske är du också intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!