Bygga hus i Karlstad?

Movehome Karlstad

Blockgatan 11
653 41 Karlstad
054-19 05 55

Lediga tomter


Funderar du på att bygga nytt? Då finns vi här för dig i Karlstad! Vårt kontor ligger på Blockgatan 11, en bra mötesplats där vi träffas för att diskutera hur vi kan förverkliga just era husdrömmar. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre!  Vi kan också mötas på din tomt, eftersom det är den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. För att redan nu få känsla av hur ditt framtida hus skulle kunna se ut på tomten kan du ladda ner vår AR-app där du i realtid får uppleva bland annat hur utsikten blir från olika fönster. Ps. Vi säljer även hus under varumärket Trivselhus!

Jacob Krischel

Säljare

Tel 0706-90 99 95
SMS 0706-90 99 95

jacob.krischel@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta våra säljare om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi sålt över 1000 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online