Välkommen till Västerås

Movehome Västerås

Stora gatan 53A
722 12 Västerås
021-15 16 50

 

Går du i byggtankar? Då finns vi på plats i Västerås för att hjälpa dig vidare. Kom gärna och besök oss på Stora Gatan 53A, men ring gärna innan då vi inte alltid är på plats. Eller kan vi träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Tills vi ses kan du passa på att uppleva en virtuell husvisning via vår app Movehome där du i realtid kan se huset på din tomt och uppleva hur utsikten blir från olika fönster.

Peo Lindholm

Säljare

Tel 08-54 54 15 43
SMS 0730-64 98 72

peo.lindholm@movehome.se

Pernilla Bennet

Säljare

Tel 08-54 54 76 63
SMS 070-263 77 97

pernilla.bennet@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Peo Lindholm eller Pernilla Bennet om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online