Välkommen till Jönköping

Movehome Jönköping

Vaggerydsgatan 1
553 30 Jönköping
036-30 53 40

 

Du varmt välkommen att kontakta vårt lokala kontor, du hittar oss i Munksjötornet, Vaggerydsgatan 1 i Jönköping. Här kan vi hjälpa dig planera ditt nya hus. Slå gärna en signal innan eftersom vi inte alltid är på plats. Vi kan också träffas på din tomt, eftersom den avgör vilken typ av hus du kan bygga. Kontakta mig om du vill göra ett besök i vårt visningshus, MOVE #105, i Vetlanda.

Mikael Sörmander

Säljare

Tel 036-30 53 48
SMS 0761-13 05 07

mikael.sormander@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Mikael Sörmander, 036-30 53 48, om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online