Bygga hus i Malmö?

Movehome Malmö

Stora Varvsgatan 5
201 24 Malmö
070-883 44 11


Vi är din lokala hustillverkare i Malmö och vårt kontor finns på Stora Varvsgatan 9C, en central mötesplats där vi träffas för att diskutera hur vi kan förverkliga just era husdrömmar. Självklart kan vi även mötas på din tomt, eftersom det är den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Eller så ses vi i vårt visningshus i Höör. MOVE #103, en enplansvilla med centralt placarat kök och möjlighet till fyra sovrum. Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

Claes Andersson

Säljare

Tel 070-883 44 11
SMS 070-883 44 11

claes.andersson@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Claes Andersson, 070-883 44 11 om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online     Beställ vår huskatalog     Tomter till salu