Bygga hus i Östersund?

Movehome Östersund

Infanterigatan 26
831 32 Östersund
063-51 00 50

 

När du ska bygga hus finns vi här för dig! Välkommen in på vårt kontor på Infanterigatan 26 i Östersund. Slå gärna en signal innan eftersom vi inte alltid är på plats. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Vi kan också träffas på din tomt, eftersom den avgör vilken typ av hus du kan bygga. Ps. Vi säljer även hus under varumärket Trivselhus!

Carina Malm

Säljare

Tel 063-51 00 50
SMS 0733-60 09 59

carina.malm@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Carina Malm, 063-51 00 59 om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi sålt över 1000 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online