Välkommen till Skövde

Movehome Skövde

Vipans gränd 3
541 31 Skövde
Tel 0500-41 45 10

 

Går du i byggtankar? Då finns vi på plats i Skövde för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Kontoret ligger på Vipans gränd 3. Vi är inte där alla dagar, så ring oss innan så bestämmer vi en tid som passar. Vi kan också mötas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Redan nu kan du uppleva en virtuell husvisning via vår AR-app där du i realtid kan se huset på din tomt och får en känsla av hur utsikten blir från olika fönster.

Mikael Sörmander

Säljare

Tel 0500-41 45 20
SMS 0761-13 05 07

mikael.sormander@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Mikael Sörmander, 0500-41 45 20 om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online