Bygga hus i Skövde?

Movehome Skövde

Norra Aspelundsvägen 1A
541 34 Skövde
Tel 0736-96 20 34

 

Går du i byggtankar? Då finns vi på plats i Skövde för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Kontoret ligger på Norra Aspelundsvägen 1A. Vi är inte där alla dagar, så ring oss innan så bestämmer vi en tid som passar. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Vi kan också mötas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Redan nu kan du uppleva en virtuell husvisning via vår AR-app där du i realtid kan se huset på din tomt och får en känsla av hur utsikten blir från olika fönster.

Christian Filipsson

Säljare

Tel 0736-96 20 34
SMS 0736-96 20 34

christian.filipsson@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Christian Filipsson, 0736-96 20 34 om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi sålt över 1000 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online