Välkommen till Skövde

Movehome Skövde

Vipans gränd 3
541 31 Skövde
Tel 0500-41 45 10

 

Går du i byggtankar? Då finns vi på plats i Skövde för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Kontoret ligger på Vipans gränd 3, men vi kan också mötas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. En annan möjlighet är att vi träffas i vårt visningshus i Skara ett MOVE #303. Detta visningshus är nu även till salu!

Peter Belina

Säljare

Tel 0500-41 45 20
SMS 0727-12 58 89

peter.belina@trivselhus.se

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 700 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online