Välkommen till Värnamo

Movehome Värnamo

Malmstensgatan 13
331 40 Värnamo
0370-164 00


Funderar du på att bygga nytt? Då finns vi här för dig i Värnamo! Kontoret där vi kan träffas att prata om era husdrömmar ligger på Malmstensgatan 13. Vi kan också träffas på din tomt, eftersom det är den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. En annan möjlighet är att vi träffas i vårt visningshus på Samset i Jönköping.

Peter Gustafsson

Säljare

Tel 0370-164 10
SMS 0733-14 80 80

peter.gustafsson@trivselhus.se

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 700 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online