Välkommen till Korsberga

Movehome Korsberga

Bockaberg
574 75  Korsberga 
Tel 0383-208 39

 

 

När du ska bygga hus finns vi här för dig! Välkommen in på vårt huvudkontor i Korsberga, precis intill vår fabrik . Slå gärna en signal innan så bestämmer vi möte eftersom en säljare inte alltid finns på plats. Vi kan också träffas på din tomt, eftersom den avgör vilken typ av hus du kan bygga. Eller så träffas vi i vårt visningshus på Himlabackarna i Vetlanda. MOVE #105, ett härligt familjehus med smart planlösning.

Mikael Sörmander

Säljare

Tel 0383-208 39
SMS 0761-13 05 07

mikael.sormander@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Mikael Sörmander, 036-30 53 48 om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online