Välkommen till Luleå

Movehome Luleå

Köpmantorget 5
972 33 Luleå 
070-57 55 178

 

 

Går du i byggtankar? Då finns vi på plats i Luleå för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Kom gärna och besök oss på Köpmantorget 5, men ring gärna innan då vi inte alltid är på plats. Självklart kan vi även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga.  Eller så ses vi i vårt visningshus här i Luleå, ett MOVE #201, ett 1,5-planshus med öppen och luftig planlösning. Huset visas möblerat. Välkommen!

Jan Poijo

Säljare

Tel 070-57 55 178
SMS 070-57 55 178

jan.poijo@trivselhus.se

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 700 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online