Välkommen till Åland

Movehome Åland

G:a Getavägen 52
AX-223 20 Åland
+358-18 486 44

 

Går du i byggtankar? Då finns vi på plats på Åland för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Självklart kan vi även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga.

Jörgen Ulvestaf

Säljare

Tel 018-48 644
SMS 0457-342 74 74

jorgen.ulvestaf@trivselhus.se

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 700 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online

Upplev framtiden i vårt lab!

Vår vision är att forma ett hem som passar dig och ditt liv. Men det ska inte vara krångligt. För att utveckla framtidens smarta villor har vi startat Movehome Lab. Tillsammans med arkitekter, kreatörer och forskare tar vi fram konceptvillor och testar nya lösningar som förenklar din och vår vardag. I en ny unik process kan du forma ditt hem i bara tre steg genom att välja SET och ADD-ON´s. Vi tror att det är världsrekord – att bygga ett personligt hus har aldrig varit enklare! Välkommen in i vårt lab och upplev framtiden redan idag!