Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Vi stödjer Friends

  För att bidra till ett tryggare samhälle och en bättre livsmiljö för unga stödjer Movehome, tillsammans med systervarumärket Trivselhus, stiftelsen Friends.

  Friends arbete mot mobbning

  Friends är en icke-vinstdrivande organisation med uppdrag är att stoppa mobbning och diskriminering. Friends utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet. Friends tar fram rapporter varje år med färska siffror som visar hur verkligheten ser ut för barn och unga i skolor, förskolor, idrottsföreningar och på nätet.

  När du besöker våra villavisningar bidrar du till Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kronor, och ytterligare 50 kronor när du svarar på en enkät om kundnöjdhet efter inflyttning. En bra anledning att träffas, eller hur! Insamlingen till Friends samordnas med vårt systervarumärke Trivselhus engagemang som Företagsvän.

  Ta del av Friends rapporter

  Boka möte med en säljare där du vill bygga hus

  Går du i byggtankar? Då finns vi på plats på en ort nära dig för att hjälpa dig när du vill bygga hus. Vi kan träffas på ett av våra många lokal kontor. Eller varför inte boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Självklart kan vi även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga.

  Hitta en säljare nära dig
  Du kanske också är intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!