Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Vi bygger trähus

  Movehome bygger trähus – trä är ett härligt material att arbeta och leva med. En förnybar råvara som lagrar koldioxid under hela sin livslängd.

  Trä är härligt & flexibelt

  Genom fotosyntesen lagrar växande träd koldioxid i form av kolföreningar. Ju snabbare skogen växer, desto mer koldioxid fångas upp. Koldioxiden som lagrats i träden finns sedan kvar under trädets hela livslängd, även efter det att det blivit till en träprodukt.

  Genom att bygga trähus kan användningen av andra byggmaterial som inte kommer från förnybar råvara minskas.

  Trä gör det enkelt att producera väggblock i fabrik, vilket sparar tid och pengar för er som kund. Mängden träspill vid produktionen av våra hus minimeras dessutom genom noggrann projektering och optimering.

  Majoriteten av virket som används för att bygga våra trähus är spårbarhetscertifierat med PEFC eller FSC, certifieringar som visar att skogsägaren bedriver ett ansvarsfullt skogsbruk. Skogen är en fantastisk resurs som inte tar slut, eftersom minst två nya träd planteras för varje träd som avverkas i Sverige.

  Trä är ett härligt material att arbeta och leva med, eftersom det är flexibelt, enkelt att underhålla och ger en varm och ombonad känsla

  Ett trähus är enkelt att bygga om och bygga till, vilket ger huset en lång livslängd.

  Exempel på annat material som används i våra hus

  Trägolv. I våra hus är omslipningsbart trägolv standard i alla torra utrymmen.

  Mineralull. Isolering som består av återvunnet glas och mineraler. Mineralullsspill skickas tillbaka till tillverkaren för återvinning. Spillet rivs och återanvänds som lösullsisolering.

  Gipsskivor. Består av gips från dagbrott eller gruvor, industrigips och returgipsskivor samt papperskartong. Gipsspill skickas tillbaka till tillverkaren för återanvändning.

  Papp & Plast. Vindpapp och täckplast som används är CE-märkt och P-märkt. Detta är en kvalitetsmärkning och visar på att produkten håller hög kvalitet och är åldersbeständig. Spillmaterial och emballage av plast och kartong skickas till återvinning.

  medarbetare i movehomes fabrik där vi bygger hållbara trähus

  Trä är ett härligt material att arbeta och leva med, eftersom det är flexibelt, enkelt att underhålla och ger en varm och ombonad känsla.

  Du kanske också är intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!