Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  5 smarta tips till dig som drömmer om nytt boende

  Att ha ett hem man trivs i och som passar familjens behov ser de flesta nog som en självklarhet.  Idag ser alla familjer olika ut. Några är ensamstående med barn, vissa har barn hemmaboendes varannan vecka, somliga lever i stora bonusfamiljer och andra bor i en kärnfamilj. Här är 5 tips att tänka på för att du ska trivas och hitta ett hem som är perfekt för just dig och din familj!

  1. Nybyggt eller äldre hus?

  Något som är bra att fundera på är om du vill bo i ett nybyggt hus som du kan vara med och forma själv, eller i ett äldre hus. Vissa tycker att äldre hus är charmigare men äldre hus kan även innebära en hel del jobb, särskilt om du behöver renovera huset för att få det att passa just din familj. Med ett nybyggt hus dröjer det många år innan behov av reparationer och renovering uppstår.

  Kika på våra husmodeller

  2. Inred i en stil som passar dig

  Oavsett hur stor eller liten din familj är så har ni förmodligen många olika smaker och stilar när det kommer till inredning. För att alla i familjen ska känna att de bor i ett hem som passar deras personlighet är en idé att låta alla hjälpas åt att ta fram en mood board för hur ni vill inreda hemmet och dess olika rum.

  Inspirationsbilder

  3. Aktivitetsbaserat boende

  Hur ska man tänka när det är dags för nytt boende, om familjen kanske inte ser likadan ut varje vecka? Är man fler i hemmet varannan vecka används fler rum när huset är fullt, medan de står tomma övriga veckor. Men varför inte skapa ett aktivitetsbaserat boende som utnyttjar hemmets alla rum varje vecka. Kanske ett av barnens rum kan användas som kontor de veckor barnet inte är där, och ett annat kan användas som träningsrum?

  Framtidens boende

  4. Tidseffektivt hem

  Det är bra att ha ett hem som hjälper oss genom vardagen. Bra förvaringslösningar står högt på mångas önskelista och outnyttjade ytor är perfekt att använda för att hålla ordning och reda. En platsbyggd soffa kan svälja mängder av leksaker eller andra prylar som inte används så ofta. Våra husmodeller har en eller flera klädkammare och är förberedda för smarthem-teknik så att du kan spara tid genom att styra hemmet digitalt, till exempel belysning och dörrlås.

  Standard & Tillval

  5. Välj rätt storlek på hemmet

  Om du vill bo i ett hus som passar din familj perfekt, är förstås storleken och antal rum en viktig faktor. Vi har många olika husmodeller! Nyfiken på vilken som passar dig bäst? I Bygg online kan du forma ditt hus direkt på webben och samtidigt ha koll på priset.

  Testa Bygg online
  Kanske är du också intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!