Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  För tredje gången prisas Trivselhus/Movehome som Årets nollfelsaktör av GarBo

  Trivselhus/Movehome erhåller för tredje gången utmärkelsen Årets nollfelsaktör av GarBo, Nordens ledande leverantör av byggrelaterade försäkringar och rådgivningstjänster med mål att trygga byggprocessen och boendet för konsumenten. Priset erkänner Trivselhus/Movehome som bäst på att leverera hus utan fel vid slutbesiktning.

  Bäst på att leverera hus utan fel

  Det är femte året i rad som GarBo uppmärksammar initiativ som främjar högre kvalitet inom byggbranschen, och för tredje gången står alltså Trivselhus som vinnare. Utmärkelsen Årets nollfelsaktör tilldelas det husföretag som bäst lyckas leverera bostäder utan fel vid slutbesiktning. Trivselhus har även tagit emot utmärkelsen 2019 och 2021.

  – Vi är oerhört stolta och glada över att vi återigen får ta emot detta pris, säger Jonas Regnander, VD Trivselhus. För oss står kunden alltid i centrum och vi strävar ständigt efter att bygga hus utan fel. GarBos utmärkelse visar att vi lyckas väl i våra ansträngningar. Detta pris innebär dock inte att vi nöjer oss. Vi kommer tillsammans med våra medarbetare och samarbetspartners fortsätta jobba för att hålla en hög kvalitet och leverera hus utan fel.

  – Att kunna leverera ett hus utan fel till kunden som förmodligen har gjort sin allra viktigaste affär i livet är oerhört tillfredsställande, säger Mikael R Olsson, affärschef för varumärkena Trivselhus och Movehome. Så nu blir det tårta nästa vecka för alla medarbetare. Att vinna en gång är fantastiskt, men att vinna tre gånger på fem år – det är en bragd!

  Motiveringen lyder

  ”Årets nollfelsaktör 2023 är ett husföretag som med stora valmöjligheter och hög kvalitet levererat flest hus med noll fel vid slutbesiktning. Med sina värdeord äkta, hållbart och gedigen kvalitet, visar de att det går att leverera hus med noll fel vid slutbesiktning utan att göra avkall på varken valfrihet eller kvalitet.”

  trivselhus-movehome vinner pris som årets nollfelsaktör 2023
  Kanske är du också intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!