Ditt nya hem är Smart Home Ready

Detta ingår i Smart Home Ready

Dimmer för taklampor i allmänna utrymmen, förberedda för app-styrning

Förberett för app-styrning av fasadbelysning

 

Välj till grundpaket Smart Home

Centralenhet

Dimmer för taklampor i sovrummen

Av/På-styrning av bänkbelysningen i köket

2 st brandvarnare

2 st flyttbara vägguttagspluggar för till exempel fönsterlampor, kaffebryggare, strykjärn mm

Vid tillval av spotlights ingår även dimmer för badrummen

Energimätning

7 förprogrammerade scenarier

2-årigt supportavtal med leverantören Interaktiva Fastigheter


Vad är egentligen ett smart hem? Ett hem där du med ett enda knapptryck kan släcka hela huset? Ett hem där du kan lura inbrottstjuven att du är hemma genom att slumpmässigt tända och släcka lampor?Ett hem där du kan göra allt från att hålla koll på energiförbrukningen och reglera temperaturen i huset till att öppna dörrlåset på distans när sotaren kommer? Eller sitter det smarta i säkerheten att brandlarmet även tänder belysningen i hela huset så att familjen snabbt hittar ut om olyckan är framme?

Alla har olika tankar om vad som gör ett hem smart. Därför är alla våra husmodeller Smart Home Ready som standard. Ett enkelt sätt att framtidssäkra ditt hem! Vårt sätt att skapa smarta hem börjar med ljusregleringen av taklampor. Vi har valt trådlös teknik baserad på Z-wave, som du själv kan programmera och bygga ut med produkter som är tillgängliga i de flesta större butiker. Elinstallationen görs dessutom på ett traditionellt sätt, helt utan fördyrande specialkablar i väggarna. Det kallar vi att framtidssäkra på riktigt.

Välj till Smart Home och dörrlås

Ditt nya hus är Smart Home Ready som standard. Dimmer för taklampor i allmänna utrymmen ingår och huset är föreberett för app-styrning av fasadbelysning. Vill du ha lite mer hjälp att komma igång kan du välja till ett grundpaket (Smart Home) och kanske även dörrlås. En centralenhet som kan interagera med belysningen, dörrlåset, brandvarnare och värmepannan ger dig då möjlighet att med hjälp av din telefon eller surfplatta göra massor av smarta saker. Som gör det både tryggt och enkelt för hela familjen att leva i ert nya hem. Du kommer snabbt igång eftersom vi förprogrammerat det mesta - du behöver bara ladda ner appen!

Möjliga funktioner

När du väljer till grundpaketet Smart Home och kanske även ett elektroniskt dörrlås öppnar sig en värld av smarta möjligheter. Ladda bara ner appen från AppStore eller Google Play och kom igång snabbt och enkelt! Oavsett om du är hemma eller bortrest kan du då styra ditt hem via appen. Systemet är lätt att bygga ut på egen hand när du flyttat in - det är bara din fantasi som sätter gränserna!

Ljusreglera inne och ute

Med ett enkelt knapptryck styr du belysningen både ute och inne. Du kan även välja att reglera ljuset genom tidsinställningar.

Händelsestyrd belysning

Tänd all belysning i hela huset samtidigt som brandlarmet går. Underlättar för familjen att ta sig ur huset på ett säkert sätt.

Praktiska ljusscenarier

Programmera belysningen efter egna behov! Redan från start får du flera praktiska scenarier i din centralenhet, till exempel ”semesterläge” för att lura tjuven genom slumpvis tända och släcka lampor, ”gonattläge” som släcker hela huset med en knapptryckning eller ”mysläge” med perfekt dimmereffekt varje gång.

Kontroll av energiförbrukning

Ner på uttagsnivå kan du se hur mycket el dina apparater förbrukar, en viktig start för att aktivt börja påverka både elräkningen och hemmets miljöpåverkan.

Kontroll av apparatfunktion

Säkrar att strykjärn och kaffebryggare inte glömdes på när ni åkte hemifrån.

Reglering av värme

Att sänka värmen under semesterresan sparar energi, att smidigt kunna höja den igen för att komma hem till ett varmt hus är bekvämt. Du har hela tiden koll på husets energiförbrukning.

Styrning av dörrlås

Öppna ytterdörren med ett enkelt knapptryck i appen, antingen för dig själv eller när du inte är hemma men vill öppna för hantverkaren eller barnvakten. Eller låt ett scenario tända belysningen i hallen samtidigt som dörrlåset öppnas. (Kräver tillval av elektroniskt dörrlås)

Bara fantasin sätter gränserna

Eftersom systemet är öppet och Z-Wave-tekniken finns i prylar du kan köpa i de flesta större butiker, kan du enkelt utöka med styrning av musik, kameror, larm, gardiner, markiser och mycket mer.