Ditt nya hem är Smart Home Ready

Ingår som standard i Smart Home Ready

Dimmer för taklampor i vardagsrum, allrum, kök, matplats och entré förberedda för app-styrning

Förberett för app-styrning (kräver en separat styrenhet ingår ej)


Välj till Smart Home Connect

Styrenhet

App för iOS och Android

Dimmer för taklampor i allmänna utrymmen och sovrum

Av/På-styrning av bänkbelysningen i köket

Av/På-styrning av fasadbelysningen

2 st brandvarnare

2 st flyttbara vägguttagspluggar för till exempel fönsterlampor, kaffebryggare, strykjärn mm Vid tillval av spotlights ingår även dimmer för badrummen

Energimätning

Vid tillval av spotlights ingår även dimmer för badrummen

7 förprogrammerade scenarier

2-årigt supportavtal med leverantören Interaktiva Fastigheter

Vad är egentligen ett smart hem? Ett hem där du med ett enda knapptryck kan släcka hela huset? Ett hem där du kan lura inbrottstjuven att du är hemma genom att slumpmässigt tända och släcka lampor? Ett hem där du kan hålla koll på energiförbrukningen och reglera temperaturen i huset? Eller sitter det smarta i säkerheten att brandvarnarna även tänder belysningen i hela huset så att familjen snabbt hittar ut om olyckan är framme?

Alla våra husmodeller är Smart Home Ready. Det innebär att de är utrustade med smarta belysnings-moduler för taklampor i vardagsrum, allrum, kök, matplats, entré samt fasadbelysning. Dessa kan styras via en app vilket kräver en separat styrenhet (ingår ej). Belysningsmodulerna är baserade på den trådlösa tekniken Z-wave, en ledande standard för smarta hem-styrning. Elinstallationen görs dessutom på ett traditionellt sätt, helt utan fördyrande specialkablar i väggarna. Det kallar vi att framtidssäkra på riktigt.Välj till Smart Home Connect och kom igång direkt!

Smart Home Connect

Vill du ha ett färdigt styrsystem dokumenterat, programmerat, installerat och klart vid inflyttning? Välj till grundpaketet Smart Home Connect! Då ingår en styrenhet som kan interagera med belysning, brandvarnare, värmepanna med mera. App-styrningen ger dig då möjlighet att via din telefon, surfplatta eller Google Home göra massor av smarta saker. Systemet har stöd för exempelvis Z-wave, IP, Google Home, Philips Hue och Sonos. Genom att det är kompatibelt med prylar du kan köpa i de flesta större butiker, kan du enkelt utöka med styrning av musik, kameror, larm, gardiner, markiser och mycket mer. Tack vare supportavtalet som ingår i tillvalet Smart Home Connect kan du få hjälp att lägga till prylar om du känner dig osäker. Så blir det tryggt och enkelt för hela familjen att leva i ert nya smarta hem.

Möjliga funktioner

När du väljer till grundpaketet Smart Home Connect öppnar sig en värld av smarta möjligheter. Ladda bara ner appen från AppStore eller Google Play och kom igång snabbt och enkelt! Oavsett om du är hemma eller bortrest kan du då styra ditt hem via appen. Systemet är lätt att bygga ut på egen hand när du flyttat in - det är bara din fantasi som sätter gränserna! Support och utbyggnad av systemet efter inflyttning sker i direktkontakt med leverantören Interaktiva Fastigheter, som hjälper dig att samla alla dina smarta enheter i ett enda gränssnitt så att du slipper gå in i olika appar för att styra ditt smarta hem!

Ljusreglera inne och ute

Med ett enkelt knapptryck styr du belysningen både ute och inne. Du kan även välja att reglera ljuset genom tidsinställningar.

Händelsestyrd belysning

Tänd all belysning i hela huset samtidigt som brandlarmet går. Underlättar för familjen att ta sig ur huset på ett säkert sätt.

Praktiska ljusscenarier

Programmera belysningen efter egna behov! Redan från start får du flera praktiska scenarier i din centralenhet, till exempel ”semesterläge” för att lura tjuven genom slumpvis tända och släcka lampor, ”gonattläge” som släcker hela huset med en knapptryckning eller ”mysläge” med perfekt dimmereffekt varje gång.

Kontroll av energiförbrukning

Ner på uttagsnivå kan du se hur mycket el dina apparater förbrukar, en viktig start för att aktivt börja påverka både elräkningen och hemmets miljöpåverkan.

Kontroll av apparatfunktion

Säkrar att strykjärn och kaffebryggare inte glömdes på när ni åkte hemifrån.

Reglering av värme

Att sänka värmen under semesterresan sparar energi, att smidigt kunna höja den igen för att komma hem till ett varmt hus är bekvämt. Du har hela tiden koll på husets energiförbrukning.

Röststyrning genom Google Home

Utöver att du kan styra ditt hem med din telefon/surfplatta kan du även göra det genom att koppla det mot din Google Home! När du kommer hem säger du bara "Hej Google, tänd huset" och vips tänds huset upp enligt det förprogrammerade scenariot.

Bara fantasin sätter gränserna

Systemet har stöd för exempelvis Z-wave, IP, Google Home, Philips Hue och Sonos. Eftersom systemet är öppet och kompatibelt med prylar du kan köpa i de flesta större butiker, kan du enkelt utöka med styrning av musik, kameror, larm, gardiner, markiser och mycket mer. Tack vare supportavtalet som ingår i tillvalet Smart Home Connect kan du få hjälp att lägga till prylar om du känner dig osäker.