Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Sköt om ditt hem med appen MaintAid

  Genom den praktiska mobilappen MaintAid får du en bättre överblick och stöd i underhåll och skötsel av ditt nya hem. Rätt underhåll ger förutsättningar för att öka livslängden på material och utrustning i hemmet. Rätt underhåll är dessutom en förutsättning för att garantier ska gälla.

  Vårda ditt livs investering

  I mobilappen MaintAid samlas alla underhållsåtgärder, bruksanvisningar och annan viktig information om hur du sköter om ditt hus lätt tillgängliga, så att du lättare kan undvika kostsam service och för tidiga utbyten. MaintAid gör det helt enkelt lättare och roligare för dig att hålla ditt hus och all utrustning i toppskick genom att du får påminnelser om vad som ska göras, när det ska göras och hur det ska göras.

  Våra kunder får vid inflyttningen en förprogrammerad kod som innehåller exakt de underhållsåtgärder som behövs för deras unika hem.

  Tillgänglig för alla

  Appen är tillgänglig för alla. Du väljer själv vilka aviseringar du vill få i appen – lägg till de intervall som rekommenderas i skötselanvisningarna för just det du vill hålla koll på.

  Är du inte kund hos oss eller flyttade du in i ditt Movehome innan sommaren 2018? Då kan du själv lägga till information om produkter och material som finns i just ditt hus.

  Ladda hem appen redan idag, finns där appar finns! Är du redan kund hos oss kan du läsa mer om hur appen fungerar här.

  Kanske är du också intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!