Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Energieffektiva tips för medveten livsstil

  För att bidra till en bättre värld och en mer välmående planet måste man vara medveten om de problem och sociala orättvisor som råder i världen. Det handlar om att vara medveten om vad vi lämnar efter oss till kommande generationer och använda rätt verktyg för förändring. Vi har samlat några av våra bästa tips om hur du kan bidra till en mer välmående planet.

  Du kan bidra!

  Att varje individ kan bidra till en bättre värld är vi på Movehome övertygade om. Vår ambition är att erbjuda energieffektiva hus i trä som ett steg på vägen mot en bättre värld. Vi vill även ge dig enkla verktyg för att du ska känna att du gör skillnad även efter att du fått nycklarna och flyttat in ditt nya hem. Och tipsa om att vara medveten när du behöver köpa nya möbler, prylar och rengöringsmedel.

  solceller-movehome

  Välj till solceller

  Investera i solceller till ditt nya hem! Solceller höjer värdet på ditt nya hus eftersom de sänker driftkostnaderna.

  movehome maintaid appen för underhålll av ditt hus

  Underhåll ditt hus

  I appen MaintAid finns underhållsåtgärder, bruksanvisningar och viktig information för ditt hus. Appen gör det enkelt att sköta om huset och undvika kostsam service och för tidiga utbyten.

  trivselhus inredningsinpiration frida ramstedt trendenser

  Trendensers bästa tips

  Vårt systervarumärke Trivselhus har i ett samarbete med inredningsbloggen Trendenser fått tips om hållbar inredning som de gärna delar med oss här på Movehome.

  bygga-hus-inspiration-move-303-movehome

  Skonsam städning

  En god inomhusmiljö är viktig för att undvika hälsobesvär. Här får du några bra tips kring skonsam städning.

  movehome hållbara hem för framtiden

  Testa ditt miljöavtryck

  Testa hur stora växthusgasutsläpp din livsstil orsakar med hjälp av WWF:s och SEI:s klimatkalkylator. Genom att svara på frågor om boende, resande, matvanor och shopping får du koll på din miljöpåverkan och vad du kan göra för att minska den.

  movehome earth hour

  Delta i Earth Hour

  Världsnaturfondens Earth Hour går av stapeln sista lördagen i mars varje år. Ta tillfället i akt att bidra till en mer hållbar livsstil genom att släcka belysningen hemma, laga en klimatsmart middag eller varför inte samla familj och vänner för en myskväll.

  movehome hållbara hus med låg energiförbrukning

  Vardagliga energispartips

  Även om du bygger ett nytt energieffektivt hus, kan du med enkla små grepp i vardagen ytterligare sänka dina energikostnader och minska miljöpåverkan. Kika gärna närmare på tipsen som sajten elskling samlat.

  Kanske är du också intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!