Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Bygg ett härligt fritidshus

  Movehome har husmodeller som passar perfekt även som fritidshus. Kika närmare och bygg ditt eget sommarhus i Bygg online. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

  Drömmer du om att bygga fritidshus?

  Visst vore det härligt med ett fritidshus där du kan njuta av semester och ledighet tillsammans med familj och vänner. En plats för skön avkoppling och gemenskap. Kanske har du som många andra också fått smak på hemester, alltså att stanna hemma i Sverige på semestern.

  Kika närmare på våra husmodeller – exempelvis MOVE #103 eller MOVE #104 passar extra bra som fritidshus. Vill du i framtiden flytta till ditt sommarhus så har du redan ett hus med samma standard som i ett året-runt-boende.

  Med rekordlåga räntor, låga driftskostnader och många underhållsfria år är det både lönsamt och ett bra läge att bygga fritidshus! Boka möte med en av våra säljare så berättar vi mer.

  Kanske är du också intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Vi sparar viss data för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta.

  Läs mer om hur vi hanterar cookies och personuppgifter

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!