Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Bygg ett nyckelfärdigt fritidshus!

  Movehome har husmodeller som passar perfekt att bygga som fritidshus. Kika närmare och bygg ditt eget fritidshus i Bygg online. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

  Drömmer du om att bygga fritidshus?

  Visst vore det härligt att bygga ett fritidshus där du kan njuta av semester och ledighet tillsammans med familj och vänner. En plats för skön avkoppling och gemenskap. Kanske har du som många andra också fått smak på hemester, alltså att stanna hemma i Sverige på semestern.

  Kika närmare på våra husmodeller – MOVE #101, MOVE #102 eller MOVE #103 passar extra bra som fritidshus. Vill du i framtiden flytta till ditt sommarhus så har du redan ett hus med samma standard som i ett året-runt-boende!

  Vad kostar det att bygga fritidshus?

  Med låga driftskostnader, många år utan reparationer och renovering liksom andra fördelar är det både lönsamt och ett bra läge att bygga fritidshus! En fast husform och utvalda material gör att vi kan ge dig mycket hus för pengarna! Vi tycker att det är självklart att ditt nya fritidshus som standard byggs med platta på mark med golvvärme, ekparkettgolv, helkaklade badrum, fullutrustat kök och praktiskt klinkergolv i entré och klädvård. I Bygg online visar vi alla möjligheter och självklart ser du även priset för att bygga ditt fritidshus! Så vill du bygga ett fritidshus till ett billigt pris med bra standard så har Movehome flera bra val!

  Kanske är du också intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!