Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Trygga fördelar gör det lönsamt att bygga nytt

  Med låga driftskostnader, många år utan reparationer och renovering liksom flera andra fördelar är det nu ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider vet vi att din dröm om ett nytt hem mår bra av att husresan kryddas med trygghet. Här listar vi några trygga fördelar!

  bygga hus inspiration movehome

  Köptrygghet

  Movehome står för köptrygghet genom att tillsammans med vårt systervarumärke Trivselhus vara en del av koncernen Svensk Husproduktion AB. I köpet av ett Movehome ingår även en färdigställandeförsäkring som innebär att ni är garanterade att huset kommer att byggas klart oavsett yttre omständigheter.

  bygga-hus-nycklar-movehome

  Totalentreprenad - ett kontrakt

  Movehome erbjuder totalentreprenad vilket innebär att du skriver på ett enda kontrakt där vi åtar oss det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ditt hus. Från att leverera material och utföra entreprenaden till att ta ansvar för samordning och arbetsmiljö. Vi har även egen byggledning som samordnar byggnationen. Nyckelfärdigt hus på riktigt som ger dig en enkel, trygg husresa!

  movehome hållbara trähus

  Bo till lägre månadskostnad

  Ett nybyggt hus har en lägre energiförbrukning med lägre kostnader jämfört med äldre hus. Skärpta myndighetskrav för material och teknik håller nere förbrukningen och gör huset energieffektivt. Väljer du att bygga med Movehomes totalentreprenad provtrycker vi huset för att säkerställa klimatskalets täthet och därmed låga energiförbrukning.

  bygga-hus-inspiration-move-307-movehome

  Fördröj behov av renovering & reparation

  En stor fördel med att bygga nytt är det kan dröja många år innan du behöver lägga tid och pengar på renovering och reparationer. Genom appen MaintAid får du aviseringar och råd om kontinuerlig skötsel av huset för att förlänga den tiden ännu mer. Dessutom ingår en 10-årig byggfelsförsäkring för byggnationen när du bygger nytt hus. För vissa ingående produkter som till exempel vitvaror finns särskilda garantier om något skulle uppstå.

  Ingen fastighetsavgift

  Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren när du bygger nytt hus. Det innebär en besparing på cirka 100 000 kr!

  Amorteringsfritt bolån

  Genom vår samarbetspartner Nordea erbjuder vi  amorteringsfritt bolån under 24 månader. Som kund hos Nordea får du professionell rådgivning och hög tillgänglighet med bland annat digitala möten.

  movehome 1,5-planshus move #204

  Låg energiförbrukning

  Strikta myndighetskrav säkerställer, utöver en låg energiförbrukning, en effektiv ventilation i nybyggda hus, vilket bidrar till bättre luft och en sundare inomhusmiljö än i äldre hus. Dessutom är inomhustemperaturen jämnare tack vare bättre fönster och ett tätare klimatskal. Tekniken för att värma upp nya bostäder och låg energiförbrukning i nya vitvaror bidrar också till att det är en fördel att bygga nytt.

  movehome bygga hus online

  Forma huset enkelt online

  En fördel som lockar många att bygga nytt är möjligheten att kunna få sitt hus precis som man själv vill ha det. I vårt digitala verktyg Bygg online formar du ditt hus på bara några minuter och ser priset direkt. Du har i Bygg online möjlighet att spegelvända huset för att passa din tomt, och välja olika fasadmaterial eller spröjs för att matcha planbestämmelser. Du har även tillgång till en mängd val för material och kulörer som för att du enkelt kan forma ditt drömhem!

  movehome kontakt med säljare digitalt möte

  Ta första steget redan idag!

  När kan vi få berätta mer om de trygga fördelarna med att bygga hus med Movehome och få veta mer om dina husdrömmar? Vi kan träffas hur och när det passar dig! Varför inte boka ett digitalt möte med en säljare – ett perfekt komplement till andra mötesplatser som din tomt eller vårt kontor. Hoppas vi hörs snart!

  Kanske är du också intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!