Rädda världen lite grann varje dag

Svanenmärkta hus

1. Gäller alla husmodeller vi bygger med totalentreprenad

2. Garanterat sund boendemiljö

3. Kemikaliefritt och hållbart

4. Låg energianvändning

5. Kvalitetssäkrad byggprocess

 

 

Brukar du också leta efter Svanenmärket när du handlar? Nu kan du äntligen göra ett lika bra miljöval när du ska göra livets viktigaste affär.  Vi på Movehome är glada över att kunna erbjuda dig ett hållbart hem. På riktigt. Och vi är såklart extra stolta över att vara först i landet med det! Att du för första gången kan välja en Svanenmärkt villa från en etablerad tillverkare i kategorin stycketillverkade trähus.

Alla våra husmodeller som byggs med totalentreprenad blir Svanenmärkta. Så oavsett vilken du väljer så kan du leva i en sund boendemiljö, fri från hälsofarliga kemikalier. Alltifrån träet i takstolarna till spacklet i badrummet har noga granskats för att leva upp till Svanens krav. Ditt nya hus är helt enkelt ett garanterat grönt val. Visst känns det bra i magen?

Idag erbjuder många banker gröna bolån, vilket innebär rabatt på boräntan. Ett av kriterierna som kan berättiga ett grönt bolån är att ditt hus är Svanenmärkt.

För oss är Svanenmärkningen ytterligare ett bevis på att vi är på rätt väg. Mot en hållbar framtid.
Vi hoppas du vill följa med!

Börja forma ditt hus i Bygg online

Första Svanenmärkta huset på plats!

Hela familjen Ekberg med Sophia, Kim och deras två barn var på plats i slutet av april då deras hus restes. Att miljötänket är viktigt för familjen är uppenbart, då det genomsyrar deras vardag med allt från ekologisk mat till att använda miljövänliga produkter i hemmet.

- Att få bygga ett Svanenmärkt hus känns otroligt bra, säger Sophia Ekberg. Framförallt när man har småbarn. Att man vet att de kommer få växa upp i en miljö som är fri från farliga kemikalier.