Tillsammans formar vi hållbara hem


Hållbarhet för oss handlar om hur vi väljer material och hur vi tillverkar och bygger det som ska bli ditt framtida hem. Det handlar också om hur du lever ditt liv i huset efter att du flyttat in.  

Hållbarhetsarbetet genomsyrar allt vi på Movehome gör, litet som stort. Vi har precis påbörjat vår resa mot total hållbarhet och ser ödmjukt fram emot vart denna resan tar oss.

Forma din husdröm direkt i Bygg online

Bygg Svanenmärkt hus


Drömmer du också om att bygga nytt hus? Vi på Movehome är stolta över kunna erbjuda dig ett Svanenmärkt hem oavsett vilken av våra husmodeller du väljer! Och vi är såklart extra stolta över att vara först i landet med det! Att du för första gången kan välja en Svanenmärkt villa från en etablerad tillverkare i kategorin stycketillverkade trähus.

Alla våra husmodeller som byggs med totalentreprenad blir Svanenmärkta*. Så att du kan leva i en sund boendemiljö, fri från hälsofarliga kemikalier. Alltifrån träet i takstolarna till spacklet i badrummet har noga granskats för att leva upp till Svanens krav. Och våra diplomerade Svanen-samordnare är utbildade i kriterierna för Svanenmärkning av småhus och flerbostadshus. Ditt nya hus är helt enkelt ett garanterat grönt val. Visst känns det bra i magen? Här listar vi några av fördelarna med att välja en Svanenmärkt husmodell

För oss är Svanenmärkningen ett bevis på att vi är på rätt väg. Mot en hållbar framtid. Vi hoppas du vill följa med!

*På grund av Miljömärkningen Svanens krav på energianvändning kan vi inte erbjuda Svanenmärkning i kommunerna Arvidsjaur, Gällivare, Kiruna och Storuman.