Vad kostar det att bygga hus?

Vintermys med braskamin

Välj ett hus från Movehome och få braskamin till halva priset!

Braskamin 556 Style kommer från Contura och finns i tre olika kulörer. Tack vare stora sidoglas syns elden från flera olika håll i rummet. Ordinarie pris är 50 800-63 100 kr.

Kampanjen gäller vid nyteckning av entreprenadkontrakt och rabatten räknas manuellt av från er sammanställning i Bygg online. Kampanjen är tidsbegränsad och gäller vid tecknande av entreprenadkontrakt enligt leveransdeklaration 18.1 senast 7 januari 2019. Läs mer om kampanjen här!


Du ska veta vad det kostar att bygga hus. Och vara säker på att du får valuta för pengarna. Det tycker vi är en schysst överenskommelse. Därför har vi skapat Bygg online där du direkt kan se vad som ingår i varje hus och vad varje tillval kostar. När du format ditt hus tar du kontakt med Movehome, så tar vi så snabbt som möjligt fram en kalkyl som visar totalkostnaden för att bygga ditt nya hus och vad din månadskostnad blir. 

Exakt vad priset blir för ditt nya hus beror förstås på många olika saker. Men två saker kan vi lova: för det första att priset du får från oss är fast, för det andra att det är ett bra pris för ett nytt hus.

Komplett pris för att bygga ditt hus

Offerten från Movehome är en del i hela produktionskostnaden av ditt nya hus. När du kontaktar vår säljare får du därför även en produktionskostnadskalkyl som beskriver samtliga kostnader, även de kostnader du har för tomt, mark, avgifter, bygglov och lån. Du får ett komplett pris och kan se direkt vad det kostar att bygga hus med Movehome. När alla vet vad som gäller undviker vi onödiga och kostsamma överraskningar.

Mycket för pengarna

Du ska naturligtvis veta exakt vad du får när du väljer ett hus från Movehome. Jämför oss gärna med andra via vårt enkla formulär "Jämför själv" - vi lovar att du får mycket för pengarna!