Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Om oss

  Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största husleverantörer och en del i Svensk Husproduktion AB. Movehome kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi. Vi använder ny teknologi för att ge dig chansen att själv forma ditt hus på webben och hela tiden ha koll på vad det kostar. Enkelt är bara förnamnet.

  Husleverantör Movehome

  Vi gillar att förenkla saker, gärna genom att utmana gamla sanningar. Genom ny teknologi har vi gjort det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. På movehome.se hittar du vårt smarta verktyg Bygg online där du enkelt formar ditt hus. Dessutom ser du priset direkt. Så det är bara att börja forma. Sedan starten 2012 har vi byggt över 1000 hus. Med Movehome som husleverantör bygger du ditt eget hus med totalentreprenad. Ett nyckelfärdigt hus på riktigt. Prisvärt och med bra kvalitet!

  Testa Bygg online

  Mycket för pengarna när du väljer Movehome som husleverantör

  Du ska veta exakt vad du får när du väljer ett hus från husleverantören Movehome. Därför är vi mycket noga med att gå igenom vad som ingår i köpet, vad som inte ingår och vad som eventuellt kan väljas till. När alla vet vad som gäller undviker vi onödiga och kostsamma överraskningar. Jämför oss gärna med andra innan du väljer hustillverkare – vi lovar att du hos oss får mycket för pengarna!

  Jämför oss gärna

  Över 1000 sålda hus

  Husleverantören Movehome var allra först med att digitalisera husaffären och har på rekordtid etablerats bland de 10 största husvarumärkena i Sverige. Nyckeln till framgången är verktyget Bygg online som gör att alla kan skapa sitt eget hus genom att forma det på webben och få pris direkt.

  Hitta ditt drömhus

  Jobba hos oss

  Vi skapar hem åt nöjda kunder. Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Med grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål – nöjda kunder. Så snart vi har en ledig tjänst publicerar vi informationen på vår hemsida.

  Se lediga jobb

  Om Trivselhus

  Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus. Trivselhus levererade drygt 360 bostäder under 2021 i form av villor och gruppbyggda småhus. Företaget har cirka 200 medarbetare och är en del av Svensk Husproduktion AB. Trivselhus har närmare 30 försäljningskontor i Sverige. Export sker via samarbetspartner till Åland. En majoritet av villorna uppförs med totalentreprenad som innebär praktiskt och juridiskt helhetsansvar för att bygga husen.

  Besök Trivselhus

  Om Svensk Husproduktion

  Svensk Husproduktion AB, med dotterbolagen Trivselhus AB, LB-Hus AB och Svensk Husproduktion Projekt AB är en av Sveriges största husleverantörer. Koncernens mest kända varumärken är Trivselhus, Movehome och LB-Hus.

  Svensk Husproduktion AB har en omsättning på drygt 2 miljarder kronor. Tillverkning sker i två av Sveriges modernaste husfabriker, i småländska Landsbro och i skånska Bromölla.

  Svensk Husproduktion AB verkar inom tre affärsområden:

  • Styckehus med nyckelfärdiga villor till privatkunder
  • Bostadsutveckling som på egen mark eller i samarbete med externa markägare erbjuder nyckelfärdiga stycke-, rad- eller parhus
  • B2B med försäljning av prefabricerade byggsatser, eller totalentreprenader, till professionella bostadsutvecklare.
  Besök Svensk Husproduktion

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!