Mycket för pengarna i vår standard

Allt detta ingår

1. Totalentreprenad till fast pris

2. Grund betongplatta på mark med golvvärme

3. Fasad med liggande träpanel

4. Yttertak av gedigen råspont

5. Provtryckning säkerställer låg energiförbrukning

6. Alla väggar med dubbla skivor (osb + gips)

7. 13 mm ekparkett i torra utrymmen

8. Helkaklade wc/dusch

9. Komplett utrustat kök och tvättstuga

10. Klinker i hall, tvättstuga och wc

11. Smart home ready (takdimmers)

12. Multimediacentral (5 anslutningar)


Tycker du också att det är svårt att jämföra priser när du ska köpa något? Att bygga hus är en av de största investeringar du gör i livet. Då gäller det såklart att vara extra noggrann när man jämför olika leverantörer, husmodeller och material.

Movehome har valt att vara helt öppna med alla priser från start. Du ser dem enkelt när du formar ditt hem i vårt smarta verktyg Bygg online. När du är nöjd kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för hela byggnationen genom totalentreprenad - rätt skönt det också, eller hur? 

Vill du bygga hus billigt?

Vi skulle vilja vända på steken! Varför inte bygga ett prisvärt hus som ger dig mervärde både när du lever i det och när du kanske en dag ska sälja det. Jämför gärna Movehomes erbjudande med andra – vi lovar att du får mycket för pengarna! Om du i slutänden väljer att kalla det billigt, ja det är upp till dig.

Svårt att jämföra olika erbjudanden när du ska bygga hus? Testa vårt enkla formulär "Jämför själv"

Välj ett hus från Movehome och få braskamin till halva priset!

Braskamin 556 Style kommer från Contura och finns i tre olika kulörer. Tack vare stora sidoglas syns elden från flera olika håll i rummet. Ordinarie pris är 50 800-63 100 kr.

Kampanjen gäller vid nyteckning av entreprenadkontrakt och rabatten räknas manuellt av från er sammanställning i Bygg online. Kampanjen är tidsbegränsad och gäller vid tecknande av entreprenadkontrakt enligt leveransdeklaration 18.1 senast 7 januari 2019. Läs mer om kampanjen här!