Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  5 anledningar att bygga hus med Movehome

  Här listar vi 5 anledningar till varför Movehome är ditt bästa val av hustillverkare. 5 viktiga anledningar till varför du ska låta Movehome bygga ditt nya hus!

  1. Trygg totalentreprenad

  Vi tycker att det ska vara enkelt att bygga eget hus. Och tryggt. Därför erbjuder vi dig att bygga ditt hus med äkta totalentreprenad. Movehomes totalentreprenad är verkligen en totallösning där allt ingår. Helt enligt det ett enda kontrakt du skriver med oss tar vi ansvar för allt från att leverera material och utföra entreprenaden till samordning och arbetsmiljö. Alltså nyckelfärdigt hus på riktigt!

  2. Forma huset enkelt i Bygg online

  Kliv in i ditt nya hus och känn dig som hemma! I Bygg online visar vi priser direkt och när du format klart huset klickar du på knappen ”Utforska interiören”. Där kan du genom att klicka på olika hotspots kika runt i huset i 360ᐤ. Låt rundvandringen i Bygg online engagera hela familjen! Varför inte låta barnen välja vilket rum de vill ha och kanske vill du som förälder fundera över vilket rum som passar bäst som hemmakontor?

  3. Lågt & bra pris

  Du ska naturligtvis veta exakt vad du får när du väljer ett hus från Movehome. En fast husform och utvalda material gör att vi kan ge dig mycket hus för pengarna! För oss är det är självklart att platta på mark med golvvärme, ekparkettgolv, helkaklade badrum, fullutrustat kök och praktiskt klinkergolv i entré och klädvård ingår som standard. När du bygger med Movehome så ingår alltså grunden till ditt hus i standardpriset för totalentreprenad. Testa vårt enkla formulär ”Jämför själv”. Vi lovar att du får mycket hus för pengarna, och påstår att bygga hus aldrig har varit enklare eller mer prisvärt!

  4. Välj själv

  Movehome ger dig valfrihet för till exempel förvaringslösningar i kök, badrum, klädvård, entré och sovrum. Du väljer själv vad du vill lägga pengar på från start eller vad du vill förverkliga genom egna kreativa idéer längre fram. Med minst ett sovrum redan på entréplan är det också möjligt att inreda vindsplanet senare när du bygger ett av våra 1,5-planshus. I Bygg online visar vi alla möjligheter och självklart ser du priset direkt!

  5. Påverka priset

  Vill du bygga huset delvis själv? Genom ett aktivt val av entreprenadform kan du välja hur stort eget ansvar du vill ta och på så sätt påverka priset. Delad entreprenad (materialleverans) erbjuder störst flexibilitet om du vill utföra eget arbete inne i huset, som till exempel att måla och tapetsera. Din säljare hjälper till att ta fram en offert för det alternativ som passar dig bäst. Om du väljer totalentreprenad kan eget arbete istället utföras efter inflyttning.

  Kanske är du också intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!