Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Häng med på Lisa & Joakims husresa #2

  Här berättar vi om familjen Norberg/Gidlunds husresa. Joakim, Lisa och deras två döttrar knep vårt 500:e hus genom sitt val av populära MOVE #104, ett vinkelhus på 129 kvm perfekt för familjen. Följ deras husbygge i Sundsvall, steg för steg.

  husresa-bygga-hus-move-104-movehome
  husresa-bygga-hus-move-104-movehome

  Husresan del #02

  Joakim och Lisa har fått bygglov beviljat för sitt nya hem! Nu har de stämt möte med sin säljare Carina på kontoret i Sundsvall. De ska göra de slutliga valen, en så kallad Slutbeställning. Idag ska de få se och känna på produktprover, som ett komplement till Bygg online. De ska även ta beslut om eventuella tillval utöver standard.

  – Kortfattat kan man säga att vi väljer neutrala färger, säger Lisa. Vi föredrar det skandinaviskt ljusa naturliga, så att vi sedan kan sätta vår egen prägel på inredningen. Därför väljer vi bland annat oborrade luckor i köket för att kunna addera ett unikt beslag när vi flyttar in.

  – Mest nöjd är jag nog med den underlimmade diskhon, säger Joakim. Det är något jag saknat i tidigare boenden. Är också nöjd med övriga tillval som integrerad diskmaskin och fullhöjd på skåp i köket liksom den raka duschväggen.

  husresa-bygga-hus-move-104-movehome

  Vi föredrar det skandinaviskt ljusa naturliga, så att vi sedan kan sätta vår egen prägel på inredningen

  Slutbeställningen klar!

  Exteriört ingår redan den liggande träpanelen som standard och i övrigt väljer de ljusgrått tak, vita plåtdetaljer och grå dörr.

  Lisa och Joakims slutbeställning skickas nu för godkännande av Movehomes handläggare på huvudkontoret. Efter det kan huset planeras in för leverans och en definitiv tidplan med datum för slutbesiktning och inflyttning upprättas.

  – Nu har även den geotekniska undersökningen skickats in till kommunen och vi väntar bara på startbesked så att de kan börja gräva på tomten, berättar Lisa.

  Fördelar med att bygga nytt hus

  Det finns många anledningar att bygga nytt hus i stället för att köpa ett begagnat hus. Här listar vi några av de viktigaste fördelarna!

  Följ hela husresan!

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!