Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Bygga hus har aldrig varit enklare

  Vi gillar att förenkla saker, gärna genom att utmana gamla sanningar. Movehome handlar om att använda ny teknologi för att ge dig chansen att själv forma ditt hus på webben och hela tiden ha koll på vad det kostar. Det är ett mycket enklare och helt nytt sätt att bygga hus som har revolutionerat vår bransch. Sedan starten 2012 har vi byggt över 1000 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem. Du formar. Vi bygger.

  trivselhus-movehome vinner pris som årets nollfelsaktör 2023
  Årets nollfelsaktör 2023

  GarBo, Nordens ledande leverantör av byggrelaterade försäkringar och rådgivningstjänster har tilldelat Trivselhus/Movehome utmärkelsen Årets nollfelsaktör 2023. Priset delas ut till det husföretag som bäst lyckas leverera bostäder utan fel vid slutbesiktning. Trivselhus/Movehome har även tagit emot utmärkelsen 2019 och 2021.

  movehome bygga hus online
  Bygg huset online - pris direkt!

  I Bygg online ser du priset direkt och du kan vara säker på att få mycket hus för pengarna. Forma ditt hus genom att välja material och färg. Kika sen runt i alla rum i 360ᐤ. Vi vågar lova att det är tryggt, enkelt och roligt att bygga nytt hus med Movehome!

  Placera husmodellen på din tomt digitalt

  Nu kan du testa att digitalt placera ut våra husmodeller på tomter i hela Sverige tack vare vårt samarbete med teknikbolaget Devolv. Med några klick och en enkel sökning kommer du enkelt igång!

  husresa-bygga-hus-move-104-movehome
  Billigare månadskostnad i nytt hus

  Med Movehome blir det billigare än du förmodligen tror att bygga nytt hus, tack vare vårt unika erbjudande om Räntestöd! Vad sägs till exempel om att bo i ett rymligt och välplanerat vinkelhus med 3 sovrum för runt 9 800 kronor i månaden? Dessutom med låga driftskostnader och utan behov av reparationer och renovering under många år.

  husresa-bygga-hus-move-104-movehome
  Bygga hus steg för steg med totalentreprenad

  Ett husbygge innehåller många olika steg. Hur väljer man husmodell? Vad innebär det att få lånelöfte? Och hur gör man för att söka bygglov? Vad kommer allt att kosta? Frågorna är många. Här kan du följa hur det går till att bygga hus steg för steg med Movehome när du väljer totalentreprenad.

  movehome 1,5-planshus move #201
  Vad ingår som standard och vilka tillval finns?

  Du ska naturligtvis veta exakt vad du får när du väljer att bygga hus med Movehome. Därför är vi mycket noga med att gå igenom vad som ingår som standard i köpet, vad som inte ingår och vad som eventuellt kan väljas till. I Bygg online kan du också kika närmare på vad som är standard och vilka möjligheter till tillval som finns!

  bygga hus inspiration movehome
  Vad kostar det att bygga hus?

  Du ska veta vad det kostar att bygga hus. Och vara säker på att du får valuta för pengarna. Det tycker vi är en schysst överenskommelse. Därför har vi skapat Bygg online där du direkt kan se vad som ingår i varje hus och vad varje tillval kostar. Jämför oss gärna med andra – vi lovar att du får mycket för pengarna!

  fritidshus enplanshus move-101 movehome
  Bygg ett fritidshus!

  Visst vore det härligt att bygga ett fritidshus där du kan njuta av semester och ledighet tillsammans med familj och vänner. Kika närmare på våra husmodeller – exempelvis MOVE #101 passar extra bra som fritidshus.

  husresa-bygga-hus-move-104-movehome
  Häng med på en husresa!

  Joakim och Lisa tillsammans med sina två döttrar valde att bygga populära MOVE #104. Följ deras husbygge i text och bild, steg för steg med totalentreprenad!

  movehome finansiering
  Trygga fördelar med att bygga nytt

  Trygga fördelar gör det lönsamt att bygga nytt. Med låga driftskostnader, många år utan reparationer och renovering och andra fördelar är det nu ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider vet vi att din dröm om ett nytt hem mår bra av att husresan kryddas med trygghet. Här listar vi några trygga fördelar!

  bygga-hus-1,5-planshus-move-202-movehome
  Vi bygger lågenergihus i trä

  Ditt nya Movehome är ett lågenergihus, byggt av förnybart trä som lagrar koldioxid under hela sin livslängd.

  movehome bygga hus totalentreprenad nyckelfärdigt hus
  Nyckelfärdiga hus med totalentreprenad

  Totalentreprenad kallas ibland nyckelfärdigt hus. Vad som verkligen ingår varierar mellan olika hustillverkare, så det är viktigt att jämföra. Vår totalentreprenad är en totallösning där allt ingår.

  bygga hus inspiration movehome
  Så väljer du rätt tomt och hus

  Tomt och hus hör ihop och bör anpassas till varandra för att slutresultatet ska bli bra. Vi hjälper dig att tolka regler och ge goda råd!

  husresa-bygga-hus-move-104-movehome
  Hur lång tid tar det att bygga hus?

  Tiden det tar att bygga ditt hus beror på flera faktorer, som avgörs av förutsättningarna på din tomt och var i landet du bygger hus. Den totala tiden från att du tecknar köpeavtal tills att du kan flytta in i huset kan variera mellan 1-1,5 år.

  bygga hus inspiration movehome
  Frågor och svar när du bygger hus

  Passar huset på min tomt? Hur lång tid tar det att bygga? Hur mycket kontantinsats krävs? Här svarar vi på de vanligaste frågorna.

  Trygghetsgaranti

  Öppet köp
  Köp nu och känn dig trygg att påbörja husresan! Du kan kostnadsfritt avbryta husköpet innan bygglovsritningar tagits fram, om något oväntat skulle inträffa.

  Prisgaranti

  Köp nu och vi garanterar fast pris fram till slutlig beställning av huset, i upp till i 8 månader. Skulle vi sänka eller höja priset innan dess garanteras du det lägre priset.

  Betala sen

  Ingen handpenning erläggs. Den första delbetalningen görs i samband med orderbekräftad slutbeställning.

  Läs mer om kampanjen!

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!