Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Bygga hus har aldrig varit enklare

  Vi gillar att förenkla saker, gärna genom att utmana gamla sanningar. Movehome handlar om att använda ny teknologi för att ge dig chansen att själv forma ditt hus på webben och hela tiden ha koll på vad det kostar. Det är ett mycket enklare och helt nytt sätt att bygga hus som har revolutionerat vår bransch. Sedan starten 2012 har vi byggt över 1000 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem. Du formar. Vi bygger.

  Känn dig som hemma i Bygg online!

  Movehome ger dig frihet att välja! I Bygg online är du mer delaktig och ser direkt vad du får! Forma huset och kika runt i alla rum i 360ᐤ!

  I stället för generella vyer av kök, badrum och vardagsrum kan du nu se exakt hur ditt hus kommer att se ut, både på utsidan och insidan, beroende på de val du gör. Bygg online ger dig helt enkelt den perfekta digitala villavisningen av ditt nya hus.

  Så här går det till att bygga hus med totalentreprenad

  Ett husbygge innehåller många olika steg. Hur väljer man husmodell? Vad innebär det att få lånelöfte? Och hur gör man för att söka bygglov? Vad kommer allt att kosta? Frågorna är många. Här kan du följa hur det går till att bygga hus steg för steg med Movehome när du väljer totalentreprenad.

  Vad ingår i ett hus och vilka tillval finns?

  Du ska naturligtvis veta exakt vad du får när du väljer att bygga hus med Movehome. Därför är vi mycket noga med att gå igenom vad som ingår som standard i köpet, vad som inte ingår och vad som eventuellt kan väljas till. När alla vet vad som gäller undviker vi onödiga och kostsamma överraskningar. För oss är det viktigt att ge dig möjlighet att påverka ekonomin. Det gör du bland annat genom de val som formar ditt hus.

  En fast husform och utvalda material gör att vi kan ge dig mycket hus för pengarna. I Bygg online visar vi priset för totalentreprenad som innebär att Movehome tar fullt ansvar för husbyggnationen. I Bygg online kan du också kika närmare på vad som är standard och vilka möjligheter till tillval som finns!

  Vad kostar det att bygga hus?

  Du ska veta vad det kostar att bygga hus. Och vara säker på att du får valuta för pengarna. Det tycker vi är en schysst överenskommelse. Därför har vi skapat Bygg online där du direkt kan se vad som ingår i varje hus och vad varje tillval kostar. Jämför oss gärna med andra – vi lovar att du får mycket för pengarna!

  Årets nollfelsaktör 2021

  Trivselhus AB, med varumärkena Movehome och Trivselhus, vinner pris som årets nollfelsaktör 2021. När försäkringsbolaget Gar-Bo för tredje året i rad uppmärksammar initiativ som bidrar till en bättre kvalitet inom byggbranschen är det för andra gången på tre år som Trivselhus AB vinner Årets nollfelsaktör. Utmärkelsen delas ut till det husföretag som är bäst på att bygga hus som vid slutbesiktning levereras utan fel.

  Nollfelsbesiktningar

  Trygga fördelar med att bygga nytt

  Trygga fördelar gör det lönsamt att bygga nytt. Med låga driftskostnader, många underhållsfria år och historiskt sett låga räntor är det nu ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider vet vi att din dröm om ett nytt hem mår bra av att husresan kryddas med trygghet. Här listar vi några trygga fördelar!

  1. Köptrygghet
  2. Totalentreprenad – ett kontrakt
  3. Bo till lägre månadskostnad
  4. Underhållsfria år
  5. Ingen fastighetsavgift
  6. Amorteringsfritt bolån
  7. Låg energiförbrukning
  8. Forma huset enkelt online

  Boka möte med en säljare där du vill bygga hus

  Går du i byggtankar? Då finns vi på plats på en ort nära dig för att hjälpa dig när du vill bygga hus. Vi kan träffas på ett av våra många lokal kontor. Eller varför inte boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Självklart kan vi även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga.

  Hitta en säljare nära dig

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!