Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Dina exteriöra val

  Du ska naturligtvis veta exakt vad du får när du väljer en husmodell från Movehome. Redan som standard ingår allt du behöver till ditt hus, men vi vet att våra kunder ofta vill göra praktiska och snygga tillval. Alla valmöjligheter och priser visas i Bygg online!

  Fasad & fönster

  Ditt Movehome har som standard liggande träpanel! Träpanelen levereras grundmålad i en vit kulör. Som tillval finns putsad fasad om planbestämmelserna så kräver eller du vill förstärka en modern exteriör.

  Huset har aluminiumklädda fönster och fönsterdörrar från Elitfönster med mycket bra värmeisoleringsvärde 1,0 och monterad tätningslist. Till utvalda husmodeller kan du välja spröjsade fönster. Spröjsen löstagbara och tvåfärgsmålade. Koppla ihop inne och ute genom att välja till helglasad fönsterdörr!

  Yttertak & dörrar

  Till yttertaket väljer fritt mellan flera kulörer för betongpannor från Benders. Välj som standard mellan svart och vit vattenavrinning, eventuell ränndalsplåt, takfotsplåt och anslutningsplåt följer dock yttertakets färg. Som tillval finns färgen silvermetallic och mörkgrå.

  Ditt Movehome har en gedigen ytterdörr från Diplomat till entré och klädvård. Som standard ingår slätt dörrblad. Som tillval finns modell med runt eller rektangulärt fönster liksom en kulörpalett att välja bland till samtliga dörrmodeller. Praktiska detaljer är dörrbroms och cylinderlåsning ASSA 2002.

  Som tillval kan du komplettera entrén på våra 2-planshus med ett skärmtak i dubbelfalsad plåt i flera olika kulörer.

  Färgpaket

  Movehome erbjuder som tillval i samarbete med Sävedalens färg en tålig fasadfärg av märket Teknos. I färgpaketet som passar ert hus ingår erforderlig mängd färg i valfri kulör till två strykningar av träfasaden som du själv utför. Dessutom ingår primer, ändträolja och ett startkit med penslar. Nordica Classic är en halvmatt akrylatbaserad vattenburen utomhusfärg. En miljövänlig färg som ger en hård smutsavvisande yta och bibehåller sitt utseende och sin färg länge.

  Läs våra tips om färgval
  Standard & tillval

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!