Del #06 Kök, kakel & klinker

Vi bygger MOVE #103

Nyfiken på hur det går till och ser ut när vi på Movehome bygger ditt hus med totalentreprenad? Häng med när vi bygger MOVE #103 ett smart 1-planshus med pulpettak och liggande träpanel. 124 kvm med öppen planlösning, där allrummet kan bli ytterligare ett sovrum. 


Nu har bygget kommit ytterligare en bit på väg! Köksinredningen från Vedum är snart på plats och vi har valt lucka Karin sober antracitgrå kulör. Med tillvalet oborrad lucka hade vi möjlighet att komplettera med ett läckert handtag med lindat läder. Bänkskivan är vit och bryter av fint.

Med fullhöjd utnyttjas köket optimalt för förvaring och med tillvalet designtillbehör har vi fått draglådor på alla ställen som är möjliga. Rostfria hushållsmaskiner med induktionshäll, diskmaskin med snickerilucka och en läckert designad köksfläkt.

Helkaklade badrum och klinker på golv både i hall och klädvård ingår som standard. Det viktiga underarbetet med fall mot golvbrunnar liksom tätskikt är nu satta. Plattorna sätts med rak sättning och ljusgrå fog.

Del #07 Slutspurt & slutbesiktning

När arbetet med kakel och klinker är klart monteras de sista detaljerna i huset. Två veckor innan slutbesiktning utförs en kontrollbesiktning av certifierade besiktningsmän från Gar-Bo Försäkring. De eventuella punkter som upptäcks på kontrollbesiktningen åtgärdas innan slutbesiktningen.

Läs mer här

Du formar. Vi bygger.

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation.

Starta bygg online