Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Köksinspiration

  Låt dig inspireras av alla möjligheter för kök i ditt Movehome! Använd gärna Bygg online för att testa olika kombinationer av luckor, bänkar, handtag, kakel och golv. Priset ser du som vanligt direkt.

  Ett kök som passar dig

  Använd gärna Bygg online för att testa olika kombinationer av luckor, speglar, skåp, kakel, klinker och mycket mer. Priset ser du som vanligt direkt.

  Fundera också igenom hur du vill att ditt kök ska fungera och se ut, vilka funktioner som är viktigast och vilken stil som passar dig.

  Ett annat tips är att besöka våra villavisningar för att se lösningar, modeller och kulörer i verkligheten. Du har också möjlighet att kika på prover när du besöker något av våra försäljningskontor.

  bygga-hus-inspiration-move-307-movehome

  Höga krav

  Köket har luckor med beständig och lättskött yta. Dessutom ingår sorteringskärl för sopor, energisnåla vitvaror och infälld LED-belysning under överskåpen för bra arbetsbelysning.

  Som standard har köket vit slät lucka. Som tillval färgsätter du den i populära kulörerna grått, varmgrått, antracitgrått, dimgrön eller lbeige. I kombination med våra tillvalsluckor öppnas fler möjligheter att forma ett personligt kök. En ramspegellucka ger ett gediget intryck.

  enplanshus-move-103-movehome

  Medvetna val bekräftar stilen

  Gillar du svarta detaljer? Blandare, handag eller knopp liksom bänkskiva kan du välja i just svart.

  Ett medvetet val av bänkskiva bekräftar stilen du vill ha. I Bygg online kan du testa flera olika laminat där vissa är imitation av betong, marmor och sten.

  Stänkskydd i kök är praktiskt kakel! Valet av kakel bidrar till kökets stil, testa alla möjligheter i Bygg online. Ett praktiskt tillval är även att låta kakel klä väggen där köksfläkten sitter.

  Som standard ingår ett rostfritt handtag och som tillval väljer du bland flera olika handtag och knoppar i olika kulörer. Vill du hellre skaffa knopp eller handtag på egen hand till ditt kök? Välj oborrad lucka som tillval.

  movehome visningshus move #206 husknuten

  Ordning & reda

  Köksön är perfekt när du vill ha extra förvaringsutrymme, mer arbetsyta och en självklar samlingsplats i köket. Genom våra tillval kan kökets förvaring utökas.

  Utnyttja höjden i köket för att få ytterligare förvaringsutrymme genom att välja 225 cm hög köksinredning. Takanslutning mellan skåp och tak ger ett snyggt avslut och gör köket mer lättstädat.

  Praktisk överblick över det du vill förvara får du genom att välja till draglådor i tillvalspaketet Designtillbehör. I Designtillbehör byts skåp ut till praktiska 3-lådshurtsar med fullutdrag och dämpning överallt där så ryms. I övrigt delade luckor på de flesta underskåp för snygg linjering genom hela köket, och dessutom ingår snygg underlimmad diskbänk.

  movehome bygga hus move #103 enplanshus
  Fler inredningstips hittar du här!

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!