Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Barnrumsinspiration

  Att inreda ett barnrum är roligt men utmanande. Oavsett barnets ålder ska rummet vara en trygg borg som inreds efter barnets behov. Och låt barnet få vara med och tycka och påverka!

  En trygg borg

  Att inreda ett barnrum är roligt men också utmanande. Det lilla barnets rum ska vara mysigt, lekvänligt, ha bra förvaring och sist men inte minst, vara tryggt nog för barnet att komma till ro och sova.

  Gör därför sängen så inbjudande och trygg som möjligt. Använd ekologiska lakan, täcken och filtar med fina mönster och sköna material. En nattlampa och något att fästa blicken på när man ska sova eller somna om efter att ha vaknat mitt i natten känns bra, Kanske ett foto, en favoritbild eller en leksaksmobil.

  husresa-bygga-hus-move-104-movehome

  Barnets rum ska vara som en trygg borg

  Kreativt & hållbart

  Gör plats för lek genom att skapa en öppen yta. Gärna med en skön matta där barnet kan sitta still med favoritleksakerna. Bra förvaring gör det lättare för barnet att hitta sina saker – och att själv lägga tillbaka dem när leken är slut. Häng dekorationer eller textilier från taket för att sänka takhöjden och göra det mysigt.

  Var noggrann när du väljer inredning och leksaker – återanvänd gärna för att vara hållbar men var noggrann med att materialet ska vara giftfritt. Undvik äldre plastleksaker som ofta innehåller läskiga kemikalier.

  bygga-hus-inspiration-move-105-movehome

  Stora och små har olika behov

  Alla som har barn vet att ju äldre barnet blir desto mer vill de bestämma själva. Det gäller förstås även inredningen i det egna rummet. Favoritfärger, intressen och prylar varierar. Låt barnet själv får vara med och tycka och tänka.

  Oavsett barnets ålder ska rummet vara en trygg borg som inreds efter barnets behov. Och det som passar ett barn, passar inte ett annat – så våga tänka utanför boxen!

  movehome framtidens boende lekrum

  Det som passar ett barn, passar inte ett annat – så våga tänka utanför boxen!

  Fler inredningstips hittar du här!

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!