Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Badrumsinspiration

  Vilken stil vill du ha i ditt badrum? I Bygg online kan du testa olika kombinationer av luckor, speglar, skåp, kakel, klinker och mycket mer! Eller kika in på en visning för att se olika lösningar i verkligheten.

  I Bygg online hittar du din favorit

  Använd gärna Bygg online för att testa olika kombinationer av luckor, speglar, skåp, kakel, klinker och mycket mer. Priset ser du som vanligt direkt.

  Fundera också igenom hur du vill att ditt badrum ska fungera och se ut, vilka funktioner som är viktigast och vilken stil som passar dig.

  Ett annat tips är att besöka våra villavisningar för att se lösningar, modeller och kulörer i verkligheten. Du har också möjlighet att kika på prover när du besöker något av våra försäljningskontor.

  Bygg online
  enplanshus-move-103-movehome

  Besök ett visningshus och se våra fina badrum i verkligheten

  Höga krav

  Luckorna i badrummet har en beständig och lättskött yta.

  Som standard ingår porslinstvättställ i wc/dusch. Som tillval finns kommod med slät vit lådfront och handtag i blank krom, där du som tillval kan byta till flera olika kulörer på luckor och handtag eller spegelfräst lådfront med knopp i krom eller svart.

  För ännu mer förvaring välj till spegelskåp och extra förvaringsskåp med hyllor.

  Standard

  Grunden till känslan i ditt badrum läggs genom kakel på väggarna och klinker på golv. Som standard ingår kvadratisk platta 20 x 20 cm till vägg i klassiskt vitt. Golvet har praktiskt klinker 20 x 20 cm.

  Tillval

  Pricken över i kan våra tillvalsplattor bli! Välj då mellan rektangulära kakelplattor i två storlekar. Vit 25 x 40 cm, blank eller matt är klassiskt, medan vitgrå 25 x 40 cm har ett läckert melerat mönster. På golvet väljer du som tillval bland olika melerade stenimitationer.

  husresa-bygga-hus-move-104-movehome

  Duschhörna eller badkar?

  I några av våra större husmodeller finns plats för både dusch och badkar i wc/dusch 1!

  Som tillval väljer du mellan halvrund eller rak modell av duschhörna, och badkar finns i rak eller rundad modell.

  Duschset med handdusch ingår som standard, men i de flesta wc/dusch kan du välja till en takdusch med rain shower-effekt och handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en härlig duschupplevelse.

  Svarta detaljer

  Är svarta detaljer pricken över i, i just ditt badrum? Blandare, handtag, belysningsarm, handdukstork och duschväggar finns som tillval i svart.

  Fler inredningstips hittar du här!

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!