Det 500:e huset ger pirr i magen


Movehome var allra först med att digitalisera husaffären och har på rekordtid etablerats bland de 10 största husvarumärkena i Sverige. Nyligen såldes det 500:e huset - till familjen Norberg i Sundsvall som fastnade för det populära vinkelhuset MOVE #104. Vi träffade familjen på platsen där de snart kommer att börja bygga sitt drömhus.

- Efter att ha jämfört några olika leverantörer fastnade vi för den höga utgångsstandarden som Movehome erbjuder till ett bra pris, säger familjen Norberg. Sedan fick vi ett mycket bra bemötande av säljaren, vilket gjorde att vi kände oss trygga. Vi känner oss trygga med vårt val och har ett härligt pirr i magen inför framtiden!


Fotograf: Therese Ny

Vi känner oss trygga med vårt val och har ett härligt pirr i magen inför framtiden!

Kika in hos fler familjer

Enkelt är bara förnamnet!

När Pernilla von der Geest och Hampus Gustavsson väntade sitt tredje barn blev radhuset för trångt. Det smarta verktyget Bygg online som gör det enkelt att bygga sitt hus på webben och få pris direkt gjorde att det valde Movehome.

Läs mer

Första Svanenmärkta huset!

Vi följer familjen Ekberg som bygger landets första hus med Miljömärkningen Svanen inom kategorin stycketillverkade småhus. Miljötänket genomsyrar familjens vardag med allt från ekologisk mat till att använda miljövänliga produkter i hemmet.

Läs mer

Bekymmersfritt byggande och boende

Möjligheten att bygga på webben och få pris direkt gjorde att Elisabeth och Rickard Krøtø valde Movehome. Och designen, planlösningen och funktionerna gör att de nu stormtrivs i sitt nya hus.

Läs mer

Äntligen eget hus!

Efter att ha letat hus i nästan tre år tröttnade Sofia Eklund och Martin Ellboj och bestämde sig för att bygga nytt. Enkelheten, tryggheten och möjligheten att bygga själv på webben och få pris direkt gjorde att de valde Movehome.

Läs mer

Inspirerande, enkelt och tryggt hela vägen!

För Annika Andersson och Kristoffer Arnberg var det inte självklart att bygga nytt hus. Men när de hittade Movehome ville och vågade de sätta igång. Familjen tycker att det var enkelt och inspirerande att bygga på webben, och så kändes det tryggt att få pris direkt.

Läs mer